0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Kante za otpatke

Kante za otpatke za tvrtku: ovaj asortiman važniji je no što bi se u prvi tren moglo činiti jer čini jer svugdje gdje se blanja nastaju otpaci. Ali to nije ništa, kod nas za svaku vrstu otpada možete pronaći odgovarajuće kante za otpatke.
Kategorije naših proizvoda
Kante za smeće
Bacite to ravno u kantu. Ali ne u bilo koju, nego u kantu za smeće ili u za to ...
Kliješta za hvatanje, hvataljke za otpad
Otpadu se loše piše s pomoću kliješta za hvatanje i hvataljki za otpad. Upotreba ...
Kolica za skupljanje otpada
Želite li skupljati otpad u velikim uredima ili u prostranim vanjskim ...
Kombinirane pepeljare
U jednoj ruci kava za van, a u drugoj posljednja cigareta prije nastavka rada. ...
Koševi za smeće
Je li smeće zbrinuto? Dobro. Nešto također stane u našu kantu za smeće i ...
Pepeljare
Nalaze li se pred Vašim ulaznim vratima nakupine bačenih opušaka? To ne mora ...
Spremnici za skupljanje sirovina
Čak i smeće ima svoju vrijednost ako ga pravilno razvrstavate i skupljate ...
Vreće za otpad
Od igle do lokomotive: papir, ostali otpad, biološki otpad, glomazni otpad. Za ...

Kante za otpad – sve što trebate za akciju »uklanjanja nečistoća«Netko zasigurno upravo radi na razvijanju uređaja koji otpad trenutno uništava te ga pretvara u čist zrak ili zemlju za cvijeće. No zasigurno će proteći još neko vrijeme prije no što taj uređaj bude spreman za serijsku proizvodnju. Do tada se Vi morate pozabaviti s temom otpada u pogonu. Naposljetku je važno svojim posjedom tvrtke ostaviti dobar prvi dojam te unaprijediti ekološku bilancu poduzeća.


Odgovarajuće kante za otpad, vreće za smeće i kante za smeće u svakom ćete slučaju pronaći u našem asortimanu. Naime, bilo kako bilo – nečistoće moraju nestati.Je li potrebno voditi brigu o smeću? Nipošto ako je riječ o odgovarajućoj kanti za otpad!Opušci ispred ulaznih vrata ili kante za smeće u čajnoj kuhinji koje se prelijevaju nisu nimalo lijep prizor. Priuštite svojim osjetilima i mislima malu stanku – i to na dulje staze i sa samo jednim ključnim pravilom za praktičan sustav upravljanja otpadom:


Na svim mjestima na kojima se skuplja smeće kojemu ondje nije mjesto jednostavno nedostaje odgovarajući spremnik. A to ne zvuči samo jednostavno!


To bi mogla biti pepeljara otporna na vremenske uvjete ispred vrata ili u kutu za pušače. Spremnik za sirovine u čajnoj kuhinji ili kanta za smeće u stepeništu. A zalihe odgovarajućih vreća za smeće ionako nikada ne mogu biti dovoljno velike. Imate li još pitanja? Nema problema! Sa savjetnikom za kupnju kao pomoći pri odlučivanju u pogledu vreća za otpad više nećete morati razmišljati ni o ovom pitanju.Misija: zadržati čistoću!Tajni savjet: u uputama za klijente o pepeljarama i spremnicima za otpad dajemo Vam brz pregled proizvoda koje kod nas možete pronaći, a koji su savršeno usklađeni s potrebama Vaše tvrtke i Vašoj prosječnoj količini smeća.


Uostalom: i mi kod tvrtke KAISER+KRAFT željno iščekujemo dovršavanje čarobnog stroja za uklanjanje smeća. Do tada ćemo jednostavno ostati čistima. Odgovarajući asortiman za ovu misiju imamo u svojoj ponudi. Hoćete li nam se priključiti?!

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda