0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Donesite svježi vjetar u svoje poduzeće – uz vrhunske ventilatore tvrtke KAISER+KRAFT! 

Kao vodeći B2B kataloški prodavatelj za opremanje ureda, pogona i skladišta u Europi svojim klijentima ne nudimo samo izvanredno raznovrstan asortiman i temeljito poznavanje proizvoda već i opsežan paket usluga:

 

Besplatna dostava

Pravo povrata 30 dana

Brza dostava

Minimalno 3 godine jamstva

Stojeći ventilatori

Stojeći ventilatori spadaju u klasične modele koji se rado koriste ljeti. Nalazimo ih u uredima, trgovinama, teretanama i drugim uslužnim poduzećima. 

 

Zbog velikog volumena zraka i jakog puhanja stojeći su ventilatori prikladni i za veće prostore. Na nižem se stupnju neki modeli brinu za gotovo prirodnu simulaciju vjetra. Po želji mogu oscilirati, najčešće do kuta od 90°, mogu se namještati po visini, a često i okomito po kutu nagiba. Tako stojeći ventilator sa svojeg stajališta može optimalno rasporediti zrak u prostoru i najbolje ga prilagoditi individualnim potrebama. 

 

Kod tvrtke KAISER+KRAFT možete pronaći stojeće ventilatore u različitim izvedbama. U ovom smo pregledu za Vas napravili izbor naših modela. Do cjelokupnog asortimana možete doći ovdje:

 

Prikaz svih proizvoda

 

Stolni i stropni ventilatori

Stolni i stropni ventilatori skrbe za svjež povjetarac na radnom mjestu te olakšavaju rad pri toplim temperaturama.

 

Stolni modeli tvrtke KAISER+KRAFT mogu se prilagoditi individualnim potrebama djelatnika te i u trajnom radu impresioniraju svojom zaštitom od pregrijavanja i motorima koji ne zahtijevaju održavanje. 

 

Stropni ventilatori uvijek osiguravaju optimalnu klimu u prostoriji. Ljeti jakom cirkulacijom zraka hlade prostor do ugodnih temperatura, dok zimi topli zrak koji se skuplja ispod stropa vraćaju prema podu. Ovisno o potrebi eventualno treba samo promijeniti smjer okretanja ventilatora. 

 

Ovdje smo za Vas odabrali nekoliko naših modela. Do cjelokupnog asortimana možete doći ovdje:

 

Prikaz svih proizvoda

 

Podni ventilatori

Podni ventilatori mogu se koristiti u teretanama, solarijima, uredima i industriji. Snažni bubanj ventilator prikladan je kao podni model primjerice za hlađenje strojeva, dok je ventilatoru s kromiranom zaštitnom košarom i metalnim postoljem prije mjesto u uredu i poslovnim prostorima.

 

Kod podnih ventilatora cirkulacija zraka može se urediti tako da prostorom ne lete listovi, ali Vam isto tako zrak ne puše ravno u lice.

 

Podni ventilator na stabilnom postolju može se radi lakšeg transporta opremiti i kotačima. Manji modeli imaju praktičnu dršku za nošenje. Neke od naših podnih ventilatora prikazali smo na ovoj stranici. Naš cjelokupni asortiman možete istražiti ovdje:

 

Prikaz svih proizvoda

 

Industrijski ventilatori

Industrijski ventilatori posebno su snažni ventilatori, osobito prikladni za primjenu u skladištu ili proizvodnji. Velike industrijske hale tim se modelima mogu optimalno provjetravati.

 

Postoje u izvedbama podnih modela, stojećih modela i kao čvrsto usidreni zidni modeli. Pomične varijante prikladne su primjerice za hlađenje strojeva ili sušenje građevina, dok se industrijski ventilator pričvršćen na zid rado koristi za provjetravanje velikih prostorija. 

 

Kod tvrtke KAISER+KRAFT možete pronaći širok spektar industrijskih ventilatora koji ovisno o mogućnosti uporabe nude širok spektar funkcionalnosti. Od snažnog bubanj ventilatora pa sve do radijalnog ventilatora za odzračivanje radnih mjesta na kojima se radi s opasnim tvarima pronaći ćete sve što trebate za svoj pogon. Ovdje smo za Vas napravili izbor naših proizvoda. Naš cjelokupni asortiman možete pronaći ovdje:

 

Prikaz svih proizvoda

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju