Marka
Vrsta proizvoda
Širina [mm]
15
15
3900
3900
-

Police, police za umetanje

Važan dodatak postojeće opreme u uredu, skladištu ili proizvodnji čine razne vrste polica i polica za umetanje. One Vam daju više prostora, preglednosti i reda. Pomoću njih k tomu možete oblikovati ormare i regale prema vlastitim željama.

U kategoriji Police, police za umetanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, hofe, SCHULTE, LISTA, CP, mauser, EUROKRAFTbasic, RAU, ANKE, Treston, Kongamek, QUIPO, asecos, HelgeNyberg, BISLEY, Pavoy, CEMO, Justrite, Wolf, Knürr, MUNK, PRESTAR, Axelent, Eichinger, magnetoplan, STEMO, Twinco.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 589
Prikaz:
Police, police za umetanje
Ovdje ćete pronaći police i police za umetanje. Kvalitetni i stabilni regali i ormari za urede, skladišne i druge prostore nalaze se u ponudi ograničenog broja renomiranih proizvođača. Dimenzije ovih svestranih predmeta za opremanje pri tome su najčešće usklađene prema jednom standardu. Prednost toga jest činjenica što se ove police i police za umetanje u svakom trenutku mogu naknadno ugraditi kao dodatna oprema. Pri tome čak nije važno koristiti se dodatnim policama istoga proizvođača jer se te police najčešće mogu međusobno zamjenjivati. Posebice stariji sustavi regala, čiji proizvođači više nisu poznati, mogu se nadopunjavati i nakon dugo vremena s pomoću ovih univerzalno primjenjivih polica i polica za umetanje. Ako namještaj s vremenom postane premalen, neće biti potrebno zamijeniti ga u potpunosti. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi velik izbor polica koje odgovaraju svim uobičajenim sustavima.

Stabilne police i police za umetanje od različitih materijala
Ponuda polica i polica za umetanje obuhvaća standardnu dodatnu opremu za ormare i regale od metala i drva. K tomu su dostupne police od stabilne i otporne plastike koje su idealne za posebna područja primjene. Police od metala praškasto su lakirane ili pak izrađene od nehrđajućeg čelika. One nisu osjetljive te su dugačkog vijeka trajanja i kod velikih opterećenja. Ponuda obuhvaća police s glatkim ili perforiranim površinama. Police od drva proizvode se od stabilnih MDF ploča te su sa svih strana oblijepljene plastičnim furnirom. Ove su police stoga jednostavne za održavanje, a s lakoćom se mogu odstraniti i najtvrdokornija onečišćenja. Posebne police i police za umetanje za ormare s rolo vratima, za stolna kolica ili za ormare s kliznim vratima izrađene su na način da će se kao dodatna oprema bez poteškoća moći umetnuti i naknadno. U svestranoj ponudi tvrtke KAISER+KRAFT također ćete pronaći odgovarajuće police i police za umetanje za uređivanje Vašeg ureda i skladišta.