Police, police za umetanje

Uredite ormare i regale prema svojim individualnim željama i zahtjevima: police za umetanje, obične police i etažne police pružit će Vam dodatni prostor za odlaganje. Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronađite regalne police u mnogo različitih izvedbi za velike i male potrepštine u skladištu i uredu.

U kategoriji Police, police za umetanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, hofe, LISTA, C+P, EUROKRAFTbasic, SCHULTE, mauser, RAU, ANKE, Treston, Kongamek, asecos, HelgeNyberg, BISLEY, Pavoy, CEMO, Justrite, Wolf, Knürr, PRESTAR, Axelent, Eichinger, magnetoplan, MUNK, QUIPO, STEMO, Twinco.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
  • Nije održivo (575)
  • Održivo (5)
Relevantno
Količina proizvoda: 580

Police za umetanje: fleksibilne police za ormare i regalePolice za umetanje, obične police ili etažne police: policama za regal i ormar jedno je zajedničko. Nisu čvrsto povezane s namještajem, nego leže na nosivim elementima. Zbog toga su police za umetanje posebno fleksibilne te se po želji mogu postavljati i uklanjati. Ovisno o vrsti regala ili ormara razlikovati se može i visina polica.Regali i ormari za urede i skladišne prostore u pravilu su standardizirani. Prednost toga je u tome da se police za umetanje lako naknadno dodaju. Izbor se zbog toga ne ograničava na jednog proizvođača. To je osobito praktično kad proizvođač starijih sustava regala više nije poznat. I takvi sustavi u svako se doba mogu dopuniti odgovarajućim policama za umetanje.Od stabilnih do neosjetljivih: police za umetanje u različitim izvedbamaKod regalnih i običnih polica možete birati između različitih materijala. Tražite li možda robusne police od metala, atraktivne od drva ili neosjetljive od plastike? Osobito su dugovječne i prikladne za jaka opterećenja police za umetanje od nehrđajućeg čelika. Dostupne su s glatkim ili perforiranim površinama.Drvene police za umetanje u našem asortimanu sastoje se pak od stabilnih MDF ploča i sa svih su strana oblijepljene plastičnim furnirom. Zbog toga ih je osobito lako održavati. Kod tvrtke KAISER+KRAFT možete pronaći i mnoge druge obične i regalne police, primjerice za ormare s rolo vratima, stolna kolica ili ormare s kliznim vratima. Istražite naš asortiman i slobodno nam se obratite s pitanjima.