Poklopci

Svaki lonac ima svoj poklopac. Mi bismo zapravo trebali reći da svaka kutija ima svoj poklopac. Čvrsti poklopac vrlo je važan za transport i skladištenje robe. Stoga Vam nudimo poklopce za velike spremnike i spremnike za slaganje, okrugle kante za otpad, nagibne spremnike i EURO mrežaste kontejnere. Najbolje da sami pogledate našu ponudu.

U kategoriji Poklopci nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Rubbermaid, CEMO, SHG, EUROKRAFTbasic, Bio-Circle, KERN, Safescan, Vikan, ZARGES, Justrite, mauser, TrendOffice, Kongamek.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
  • Nije održivo (299)
  • Održivo (9)
Relevantno
Količina proizvoda: 308
Poklopci i pokrovi
Sigurno zatvaranje nije važno samo za transport robe svih vrsta već i za skladištenje na licu mjesta. Poklopci, pokrovi i preklopni poklopci stoga preuzimaju, ma koliko se činili nebitnima, važnu funkciju. Oni će prehrambene proizvode držati svježima, zaštititi kemijske tvari od stranih tijela i prašine ili pak čuvati sve vrste robe koja se skladišti od vlage. Kako bi se pokrovi, poklopci i sustavi za zatvaranje mogli odabrati u prikladnoj veličini i s odgovarajućom stabilnošću materijala, tvrtka KAISER+KRAFT nudi zaista svestran asortiman proizvoda, u kojemu možete pronaći pravi proizvod za primjenu u najrazličitijim branšama. Bez obzira na to je li riječ o spremnicima za slaganje koji su u skladu s europskim standardima ili poklopcima od čeličnog lima za okrugle kante: za praktički svaki spremnik i svaku vrstu kontejnera ovdje možete pronaći odgovarajuću dodatnu opremu. Pokrovi kako za industrijske spremnike tako i za višenamjenske kutije pri tome se mogu odabrati u sivoj, crnoj, plavoj i brojnim drugim bojama, kako bi se na jednostavan način zajamčila optimalna usklađenost s postojećim sustavima spremnika.

Poklopci, pokrovi i zapori sa šarkom
Poklopci i pokrovi dostupni su od polietilena, polipropilena i brojnih drugih izvedbi od plastike. Za spremnike za slaganje koji moraju izdržati posebno velika opterećenja na raspolaganju Vam također stoje čelični poklopci i pokrovi od nehrđajućeg čelika. Pojedinačni poklopci mogu biti izrađeni sa šarkama radi posebno jednostavnog ponovnog zatvaranja. S prednjim prozirnim oknom k tomu je moguće na brz i jednostavan način provjeriti sadržaj spremnika. Kod tvrtke KAISER+KRAFT također su dostupni poklopci i pokrovi za velike spremnike te EURO mrežaste kontejnere. Ako bi pokrov trebao služiti za sprječavanje pristupa neovlaštenim osobama, na raspolaganju Vam stoje varijante poklopaca s mogućnošću zaključavanja, primjerice s lokotom. Bez obzira na to za koju Vam je svrhu potreban stabilan poklopac: slobodno se odlučite za jedan od ovih kvalitetnih proizvoda.