Dodatna oprema za povezivanje

Povežite se s nama! Zašto? Jer smo mi vodeća tvrtka za opremanje pogona i uvijek imamo odgovarajuću dodatnu opremu za povezivanje koja Vam je potrebna… u raznim veličinama i izvedbama za ograde, stolice, mrežaste pregradne stijenke ili regale.

U kategoriji Dodatna oprema za povezivanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Thern, asecos, Bohle, SCHULTE, Axelent, PRESSOL, Treston, Vetter, CEMO, Gura, Justrite, magnetoplan, Pavoy, VLUV.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
  • Nije održivo (81)
  • Održivo (3)
Relevantno
Količina proizvoda: 84
Profesionalna dodatna oprema za povezivanje za komercijalnu uporabu
Primjenom dodatne opreme za povezivanje iz naše internetske trgovine omogućuje se međusobno povezivanje ograda, stolica, mrežastih pregradnih stijenki ili regala bez poteškoća. Dvostrani regali na jednak se način mogu pričvrstiti jedni o druge kao i oni jednostrani. Pri tome nije važno je li utični regal koji je potrebno povezati s drugima izrađen od čelika ili drva. S pomoću odgovarajuće dodatne opreme moguće je međusobno povezati velik dio regala. A potrebna dodatna oprema za povezivanje razlikuje se i po vrsti željenog spoja te po izvedbi osnovnog regala. Za kutne spojeve postoji posebna dodatna oprema koja također ostavlja slobodan prostor oko određenoga kuta.

Sve za skladištenje dugačkih predmeta
Kako bi se propisno mogle skladištiti i dugačke šipke, cijevi ili ploče, kod nas možete kupiti konzolne regale. Jednostavnom dodatnom opremom za povezivanje ovi se regali mogu praktički neograničeno proširivati po dužini. Kako bi se omogućilo međusobno povezivanje pojedinačnih regala ove vrste, možete se koristiti uzdužnim spojevima ili križnim vezom. Radi pravilnog pričvršćivanja križnog veza potrebno je obratiti pozornost na visinu regala. Što je regal viši to bi se križni vez trebao montirati na što više mjesta radi postizanja dovoljne količine stabilnosti. Ova vrsta dodatne opreme za povezivanje ne može se koristiti samo kod konzolnih regala već i za sastavne regale. Bez obzira na to koristi li se dodatna oprema za povezivanje za drvene regale, sastavne regale, mrežaste pregradne stijenke ili druga područja primjene – tvrtka KAISER+KRAFT nudi velik izbor i vrlo kvalitetne proizvode. U asortimanu se nalaze najrazličitije varijante dodatne opreme za regale svih mogućih izvedbi. Također se nude i spojnici traka koji omogućuju i blokade velikih širina bez potrebe za postavljanjem međustupova.