0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dužina
Nosivost
Nosivost pri 0 - 45°
Nosivost pri 45 - 60°
 

Sredstva za vezanje

Kod podizanja, podupiranja ili osiguranja uvijek se treba koristiti prikladno pomagalo za vezanje i pričvršćivanje. No odabir odgovarajućeg pomagača za vezanje i pričvršćenje dakako ovisi i o području primjene. Je li roba koja se prevozi kompaktna ili vrlo velika? Koliko je teška? Ima li fiksne točke za pričvršćenje ili oštre rubove? U našoj ponudi pronaći ćete odgovarajuće rješenje za sve − pregledajte je i uvjerite se sami.
Pronađeno je 22 proizvoda
| | |
Neto
od 869,- kn
Neto
od 669,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 1 m, s 1 ogrankom
Neto
od 869,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 2000 kg, debljina lanca 6 mm
Neto
od 1.175,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 2 m, s 1 ogrankom
Neto
od 1.095,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 1 m, s 2 ogranka
Neto
od 1.725,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 2 m, s 2 ogranka
Neto
od 2.090,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 1 m, s 4 ogranka
Neto
od 3.390,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 2 m, s 4 ogranka
Neto
od 4.250,- kn
Neto
od 1.025,- kn
Neto
od 1.525,- kn
Neto
od 2.050,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 4000 kg, debljina lanca 10 mm
Neto
od 949,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 1400 kg, debljina lanca 6 mm
Neto
od 629,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 2500 kg, debljina lanca 8 mm
Neto
od 799,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 5600 kg, debljina lanca 10 mm
Neto
od 1.945,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 3550 kg, debljina lanca 8 mm
Neto
od 1.375,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 8000 kg, debljina lanca 10 mm
Neto
od 3.790,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 3000 kg, debljina lanca 6 mm
Neto
od 2.250,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 5300 kg, debljina lanca 8 mm
Neto
od 2.790,- kn
Pronađeno je 22 proizvoda

Pomagala za pričvršćivanje – lanci za dizalice i ovjesi s okruglom omčomIzmeđu dizalice i tereta nalazi se praznina? Onda Vam je potrebno odgovarajuće pomagalo za pričvršćivanje. Naši lanci za dizalice i ovjesi s okruglom omčom stvaraju siguran spoj za transport teških tereta. Kada je koje rješenje najbolje, otkrit ćemo Vam ovdje.Pričvrsni lanci – iznimna robusnost i nosivostKatkad je teret najbolje držati na lancu. Pričvrsni lanci prenose predmete vrlo velike težine i nisu osjetljivi na ekstremne temperature. S odgovarajućom zaštitom rubova čak mu ni oštri rubovi neće smetati. Prednost je pri tome jedna točka za pričvršćivanje – ili više njih. Naime, ovisno o veličini i obliku predmeta koji želite podići nudi se lanac s jednim, dvama ili četirima ograncima. Na svu ćete sreću sve tri varijante pronaći u našoj trgovini, baš kao i pričvrsne lance s kukom za skraćivanje. Tako ćete i po dužini ostati vrlo fleksibilni.Uostalom: alternativa lancu je traka. Ona se nudi kada osjetljive predmete želite podizati s visokim stupnjem sigurnosti. K tomu su trake svestrano pomagalo kada je riječ o pričvršćivanju. To se u još većoj mjeri odnosi na okrugle omče. Njih možete stegnuti oko tereta i kuke krana, i to jedanput ili dvaput. Točka za pričvršćivanje Vam u svakom slučaju neće biti potrebna. A kada je riječ o skladištenju, trake za podizanje i okrugle omče štede vrijedan prostor.Važni savjeti u vezi s nosivošću pomagala za pričvršćivanjeBez obzira na to je li riječ o traci, omči ili lancu, središnje je svojstvo pomagala za pričvršćivanje njihova nosivost. U našoj ćete trgovini već na prvi pogled vidjeti koliko će ona okvirno iznositi:Pričvrsni lanci: što je razred kvalitete viši, to je nosivost veća. K tomu je važan aspekt promjer lanca. Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete pričvrsne lance razreda kvalitete 8 – 12. Odaberete li razred kvalitete 10 umjesto 8, nosivost se povećava za najmanje 25 posto. Istovremeno se možete odlučiti za lanac s manjim promjerom.


Način pričvršćivanja i okruženje također su važni. Kod većeg kuta nagiba nosivost se proporcionalno smanjuje. Isto vrijedi za vrlo visoke ili vrlo niske temperature. Nosivost traka i omča možete povećati tako što ih upotrebljavate u dvostrukoj količini. Više informacija o tome pronaći ćete u našim opisima proizvoda. Ili nas osobno upitajte. Rado ćemo Vam pomoći.Sigurno podizanje s pomoću pomagala za podizanjeZa najviši stupanj sigurnosti tijekom podizanja teških predmeta potrebno je redovito provjeravati pomagala za pričvršćivanje te ih je već kod najmanjih naznaka oštećenja potrebno zamijeniti. I tijekom upotrebe uvijek igrajte na sigurno, primjerice dodatnom upotrebom zaštite rubova i obraćanjem pozornosti na vanjske utjecaje kao što su udari vjetra i ekstremne temperature. Dodatnu opremu i više informacija u vezi sa sigurnom upotrebom pomagala za pričvršćivanje dobit ćete kod nas.

Usporedba proizvoda