0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Korisna dužina
Nosivost
Nosivost pri 0 - 45°
Nosivost pri 45 - 60°
 

Sredstva za vezanje

Kod podizanja, podupiranja ili osiguranja uvijek se treba koristiti prikladno pomagalo za vezanje i pričvršćivanje. No odabir odgovarajućeg pomagača za vezanje i pričvršćenje dakako ovisi i o području primjene. Je li roba koja se prevozi kompaktna ili vrlo velika? Koliko je teška? Ima li fiksne točke za pričvršćenje ili oštre rubove? U našoj ponudi pronaći ćete odgovarajuće rješenje za sve − pregledajte je i uvjerite se sami.
Pronađeno je 20 proizvoda
| | |
Ovjes s okruglom omčom
dužina 1 m, s 1 ogrankom
Neto
od 869,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 2 m, s 1 ogrankom
Neto
od 1.095,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 1 m, s 2 ogranka
Neto
od 1.725,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 2000 kg, debljina lanca 6 mm
Neto
od 1.175,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 2 m, s 2 ogranka
Neto
od 2.090,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 1 m, s 4 ogranka
Neto
od 3.390,- kn
Ovjes s okruglom omčom
dužina 2 m, s 4 ogranka
Neto
od 4.250,- kn
Novo
Neto
od 1.025,- kn
Novo
Neto
od 1.525,- kn
Novo
Neto
od 2.050,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 4000 kg, debljina lanca 10 mm
Neto
od 949,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 1400 kg, debljina lanca 6 mm
Neto
od 629,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 2500 kg, debljina lanca 8 mm
Neto
od 799,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 5600 kg, debljina lanca 10 mm
Neto
od 1.945,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 3550 kg, debljina lanca 8 mm
Neto
od 1.375,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 8000 kg, debljina lanca 10 mm
Neto
od 3.790,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 3000 kg, debljina lanca 6 mm
Neto
od 2.250,- kn
Pfeifer - Pričvrsni lanac HIT
nosivost maks. 5300 kg, debljina lanca 8 mm
Neto
od 2.790,- kn
Pronađeno je 20 proizvoda
Sredstva za pričvršćivanje i dodatna oprema za dizalice
Sredstva za pričvršćivanje i dodatna oprema za dizalice sastavni su dio nabave korisnih uređaja za dizanje. Kranovi, podizni uređaji i uređaji za dizanje moraju se specifičnom opremom opremiti za učinkovitu uporabu u poduzeću. Najrazličitija sredstva za pričvršćivanje kao što su pričvrsni lanci i okrugle omče, ali i ostala dodatna oprema za dizalice, potrebni su u svakodnevnim poslovima. Paleta proizvoda sredstava za pričvršćivanje pri tome je vrlo razgranata. Dimenzije i težina predmeta koji treba premjestiti pri tome odlučuju o opremi koju treba koristiti. Jedno često korišteno sredstvo za pričvršćivanje je pričvrsni lanac (npr. ovaj lanac za dizalice tvrtke Pfeifer s mogućnošću skraćivanja). Varijante pri tome sežu od jednostrukog lanca nosivosti od približno 1400 kg sve do modela s četiri lanca opteretivosti i do 14000 kg. Važan preduvjet za siguran rad kod tih je sredstava za pričvršćivanje izrada prema EN normi uz uporabu vrlo čvrstog specijalnog čelika. Elementi kao što su omče krana i teretne kuke praškasto su lakirani te su dugoročno gledano zaštićeni od oštećenja. Alternativu u tome području mogu predstavljati trake za podizanje. Vrlo čvrsta tkanina bez problema podnosi i terete do 3000 kg. U području okruglih omči postižu se nosivosti i do pet tona. Prednost tih sredstava za pričvršćivanje jest njihova mala vlastita težina i fleksibilnost. Kvalitetna, osjetljiva roba tako će se premještati na najblaži mogući način. U području tekstilnih sredstava za pričvršćivanje različite će boje i otisnuta nosivost svesti opasnost od zamjene remena na najmanju moguću razinu.

Profesionalna dodatna oprema za dizalice za svaku primjenu
Uz uobičajena sredstva za pričvršćivanje postoji čitav niz druge dodatne opreme za dizalice za specifična područja uporabe. Za transport spremnika u zatvorenim tvorničkim halama primjerice su prikladni nosači za dizalicu s odgovarajućim lancima. Teretne kuke za jedan ili dva zupca vilice omogućuju transport tereta pomoću viličara. Te su kuke prikladne za viseći transport bačvi. Prilagođena i učinkovita sredstva za rad pronaći ćete i u području kolotura (npr. ova kolotura s čeonim zupčanikom sa sigurnosnom kočnicom) i užnih vitala, podiznih magneta i pneumatskih opružnih dizalica. Asortiman je zaokružen različitim proizvodima za odgovarajuće skladištenje i čuvanje. Ako trebate učinkovite proizvode – tvrtka KAISER+KRAFT Vaš je pouzdani partner za profesionalnu dodatnu opremu za dizalice i sredstva za pričvršćivanje vrhunske kvalitete.
Usporedba proizvoda