0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
 

Krpe za čišćenje

Tekućine, masti, ulja − nema ih više. Mrlje, zaprljanja, otisci − riješite ih se … Znate da je s jedinim potezom sve moguće … samo s jednim klikom doći ćete do naših krpi za čišćenje. Mogu se svestrano primjenjivati za odstranjivanje najrazličitijih nečistoća.
Pronađeno je 8 proizvoda
| | |
Pronađeno je 8 proizvoda
Krpe za čišćenje
Bez krpa za čišćenje ne može provesti postupak čišćenja. Za čišćenje i sanitarije u pogonu vrijede posebni zahtjevi jer higijena i čistoća predstavljaju središnji preduvjet u svakom poduzeću. Tvrtka KAISER+KRAFT nudi Vam u internetskoj trgovini krpe za čišćenje, papir za čišćenje i sustave za čišćenje. Uređaji za odmotavanje papira za čišćenje, koji mogu prihvatiti role papira širine role veće od 400 mm, predstavljaju praktično rješenje za pričvršćivanje na zid. Pomični podni stalci mogu se postaviti u radionici te se zatim mogu proizvoljno pomicati po prostoriji. Rub za trganje ojačan staklenim vlaknima omogućuje brzo i jednostavno uzimanje papira za čišćenje u željenoj veličini. Sustav je načelno također prikladan za sanitarno područje te je dostupan u različitim izvedbama. Kod tvrtke KAISER+KRAFT možete izabrati između različitih kvaliteta papira za Vašu optimalnu svrhu primjene. Role papira za čišćenje s kvalitetom marke TAD posjeduju visok stupanj otpornosti na kidanje čak i kada su mokre te su posebice prikladne za masti i ulja. Pojedinačne role mogu se naručiti u prethodno perforiranom obliku. Role papira s kvalitetom filca po potrebi se mogu višekratno upotrijebiti. One su prikladne i za površine, tkanine i materijale osjetljive na prljavštinu. Poklopac preko rola papira pouzdano ih štiti od prašine i prljavštine.

Krpe za čišćenje za industrijsku primjenu
Različite krpe za čišćenje koje nudi tvrtka KAISER+KRAFT dostupne su Vam i u velikim količinama isporuke. Iz toga su razloga optimalne za uporabu u velikim proizvodnim pogonima i radionicama. Naručite svoje krpe za čišćenje u internetskoj trgovini tvrtke KAISER+KRAFT s vrhunsko, industrijsko, kvalitetom te uz već poznate pogodne uvjete isporuke.
Usporedba proizvoda