0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja
 

Krpe za čišćenje

Tekućine, masti, ulja − nema ih više. Mrlje, zaprljanja, otisci − riješite ih se … Znate da je s jedinim potezom sve moguće … samo s jednim klikom doći ćete do naših krpi za čišćenje. Mogu se svestrano primjenjivati za odstranjivanje najrazličitijih nečistoća.
Pronađeno je 15 proizvoda
| | |
Savjetnik za kupnju za kategoriju Krpe za čišćenje
Pronađeno je 15 proizvoda

Krpe za čišćenje za brzo uklanjanje mrlja



Brišu, suše, upijaju – naše krpe za čišćenje univerzalni su alati u borbi protiv mrlja, zaprljanja ili iscurjelih tekućina. A budući da u poslu često nešto ode ustranu, za Vas smo pripremili više od jedne.



Krpe za industrijsko čišćenje površina i ruku



Dobra strana krpa za čišćenje njihova je svestranost. Ruke, dijelovi strojeva ili površine stolova, ulje, voda ili prljavština – jedan ili dva poteza rukom i opet je sve čisto. Važno je da pri čišćenju posegnete za pravom krpom. Za slabija onečišćenja u našoj ćete trgovini dobiti praktični papir za čišćenje. Kod tvrdokornih slučajeva najbolje je da posegnete za jednom od sljedećih varijanti:



  • Krpe za industrijsko čišćenje hibridne kvalitete prikladne su za mokro brisanje prljavih površina, čišćenje dijelova strojeva i alata te čišćenje masti i ulja s ruku i strojeva.

  • Krpe za čišćenje kvalitete TAD odlikuju se iznimnom otpornošću na kidanje i upijanjem vode.

  • Najučinkovitije su čiste krpe kvalitete filca. One skupljaju čak i metalne strugotine i mogu se višekratno koristiti.


Specijalno za upravljanje propuštanjima kod tvrtke KAISER+KRAFT dobit ćete upijajuće krpe. Što Vam one imaju za ponuditi i zašto su idealne za rukovanje opasnim tvarima, možete saznati u našim često postavljanim pitanjima.



Krpe za čišćenje uvijek pri ruci – držači za zid ili podni stalci



Nema više traženja: uz zidne držače svoje ćete role papira staviti na fiksno mjesto. Naši kompleti za odmatanje papira za čišćenje objedinjuju mobilne podne stalke s držačem vreća za otpad. To znači još manje hodanja, a više čistoće.



Kako Vaši djelatnici ne bi samo tijekom uklanjanja mrlja morali posezati za optimalnom opremom, kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete velik izbor proizvoda za industrijsko čišćenje i opremanje pogona. Dopustite da Vas inspiriramo i izvucite najbolje iz svakog radnog mjesta.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda