Ambalaže – fleksibilne, papirne i kompaktne

Program slanja »Good Karma«

Kao i sa svime u životu, ponekad nisu bitne samo unutarnje vrijednosti, već i sve ono što dolazi s njima. Tako je i u slučaju ambalaža.

Naime, ako želite da dobre stvari stignu do Vas, a pritom i na svom putu čine dobro, pobrinite se za savršenu dodatnu ambalažu i ambalažu za slanje. Ona je papirna, fleksibilna, kompaktna. Uz to ne ispunjava svoju svrhu samo jedanput, već to radi dvaput, triput, bezbroj puta.

Bilo da je riječ o povratu, ponovnoj uporabi, recikliranju, prilagodbi ili, naravno, slanju... s programom slanja »Good Karma« sve je moguće.

Program slanja »Good Karma« ze$

Ambalaže troše manje resursa, uvijek su točno potrebne veličine, štite od oštećenja, izrađene su od materijala koje je moguće reciklirati i jednostavne su za rukovanje.

Dobra ambalaža pola je posla

Naši najprodavaniji proizvodi

I pošta i primatelji vole naše čarobne ambalaže

Ambalaže za knjige i džepovi za slanje

Naši džepovi za slanje čarobne su ambalaže s brojnim prednostima: zauzimaju manje mjesta u skladištu, njihovo je slanje povoljnije, stvaraju manje otpada na odredištu i jamče bolju zaštitu pri transportu.

Program slanja »Good Karma« wt$

Odabir prave kartonske kutije pola je uspjeha

Kartonske kutije i kutijice

Bilo da je riječ o vazama, tenisicama ili kolutima sira, za sigurno pristizanje proizvoda bez oštećenja potrebno je odabrati pravu kartonsku kutiju. Tu je prije svega bitna ispravna konstrukcija: sklopive kutije, kutije s poveznim poklopcem, kutije za selidbu i tako dalje. Imamo raznovrsne kartonske kutije za svaku priliku.

Program slanja »Good Karma« 773

Umjesto PET-a, PVC-a i PU-a

Papirne trake za pakiranje

U modi je prirodno! Trake za pakiranje od papira ne čuvaju samo okoliš, već i pouzdano drže Vaše proizvode zajedno, a istovremeno ih je moguće s lakoćom otkinuti na bilo kojem mjestu te ih je radi boljeg marketinškog efekta moguće i otisnuti prema Vašim željama.

Program slanja »Good Karma« wt$

Jer manje je često više

Džepovi za slanje sitne robe, hrane, tekstila, igračaka i još mnogo toga

Uvijek kažu da svaka kokoš nađe zrno i da svaki lonac ima svoj poklopac. Postoji prava frizura za svaki oblik glave, a također i savršeni džep za slanje svega onoga što je presitno, prefino ili prelagano. Naši stabilni džepovi za slanje koje je jednostavno napuniti, sa samoljepljivim zaporom ili bez njega, stižu na svoje odredište s minimalnim učincima na okoliš.

Program slanja »Good Karma« 773

Lagan kao pero, jak kao čelik

Materijal za punjenje

Kvalitetne obloge nisu rezervirane samo za namještaj; materijal za punjenje vrlo je važan i za najbolju kvalitetu dostave. On se brine za optimalnu zaštitu sa svih strana i za besprijekorno pristizanje Vaše pošiljke.

Program slanja »Good Karma« 773

Good vibes only! Još više dobrih stvari za slanje

6 savjeta za pravilno pakiranje

Zvuči li Vam ovo poznato? Stigla je pošta, a s njom i paket – sav udubljen, zgužvan i ispucan. »Hm, nadam se da je sadržaj u redu.« Za takve nezgode ne mora nužno biti kriv dostavljač. U 6 koraka pokazat ćemo Vam kako se paketi savršeno pakiraju za put.

Program slanja »Good Karma« wt$

Trendovi u pakiranju: što je bilo, a što nas očekuje

Pročitajte više o trendovima u područjima primarne i sekundarne ambalaže – s brojnim primjerima iz prakse i pregledom razvoja industrije pakiranja posljednjih godina.

Program slanja »Good Karma« wt$
Program slanja »Good Karma« mg$

Dobro pakiranje čini pošiljku boljom

Pa... koji paket danas možemo svezati za Vas? Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći da pronađete najbolje ambalažno rješenje.