0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr
  Ispis stranice
TAKKT AG, KAISER+KRAFT EUROPA i
KAISER+KRAFT GmbH Glavno sjedište u Stuttgartu

Vrijeme je za kratko upoznavanje.
Dopustite nam da se predstavimo, mi smo KAISER+KRAFT.


Želimo Vam poželjeti srdačnu dobrodošlicu u vodeću europsku grupu za katalošku prodaju opreme za pogone, skladišta i urede, KAISER+KRAFT Europa GmbH. Približno 1000 djelatnika brine se o željama i interesima naših klijenata te im nude jake vlastite marke, iskušana rješenja i izvrsnu uslugu te do 15 godina jamstva, a po želji i montažu, popravak i održavanje.

Od uredske stolice pa do viličara, »sve za tvrtku« dostavljamo točno, pouzdano i brzo. Točnije rečeno: opskrbljujemo Vas s više od 50,000 vrhunskih proizvoda za pogon, transport, skladište, okoliš i ured − putem kataloga, aplikacije i interneta. Tako u brojnim europskim zemljama i u Kini možete profitirati od vrhunske kvalitete i izuzetno raznovrsnog asortimana. Ali to ni izdaleka nije sve: kao višekanalno poduzeće savjetujemo Vas u svim kanalima te Vam čak na licu mjesta kao partnere na raspolaganje stavljamo stručne tehničke savjetnike.

Jeste li uopće znali da uz nas svoju cjelokupnu papirnatu nabavu možete zamijeniti potpuno elektroničkim rješenjem? Već više od 15 godina svojim klijentima nudimo po mjeri skrojena rješenja za e-nabavu s visokim stupnjem automatizacije – od elektroničkog kataloga preko elektroničke nabave i računa pa sve do elektroničkih obavijesti o odobrenju.

To tvrtku KAISER+KRAFT čini neizostavnom trgovinom u kojoj možete obaviti sve na jednom mjestu za svako poduzeće.

 

Grupa KAISER+KRAFT društvima je zastupljena u 19 zemalja i poduzeće je grupe TAKKT.

Povijest tvrtke

1945. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Stuttgartu

1967. Akvizicija tvrtke Vink en Zonen iz Nizozemske
1973. Akvizicija tvrtke Frankel iz Francuske
1974. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Velikoj Britaniji i Švicarskoj
1975. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Belgiji

1983. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Austriji
1986. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Italiji
1989. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Španjolskoj

1990. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Mađarskoj
1992. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Poljskoj
1993. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Češkoj

2001. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Portugalu
2002. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Japanu
2006. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Kini
2007. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Slovačkoj
2010. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Rusiji
2012. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Sloveniji

2016. Osnivanje tvrtke KAISER+KRAFT u Hrvatskoj

Kratki profil tvrtke TAKKT AG

TAKKT je vodeći europski i sjevernoamerički višekanalni koncern na području kataloške prodaje. Koncern je sa svojim markama zastupljen u više od 25 zemalja. Asortiman tvrtki-kćeri obuhvaća više od 200 000 proizvoda s područja uređenja pogona i skladišta, klasičnog i dizajnerskog uredskog namještaja i pribora, ambalaže za transport, proizvoda za izlaganje, predmeta za opremanje maloprodajnih trgovina, ugostiteljskih objekata i hotela.

Dodatne informacije o grupi TAKKT možete pronaći na www.takkt.de .

Vrijednosti poduzeća

 

Vodimo računa o REALNOSTI

Mi u TAKKT-u brinemo za to da poduzetnička stvarnost bude neposredno vidljiva i opipljiva za djelatnike i vodstvo. To znači da je međusobna komunikacija transparentna i jasna, da postupamo brzo i pošteno te da voditelji i djelatnici znaju kako će svojim rezultatom doprinijeti uspjehu poduzeća.

 

Djelujemo sa SUSTAVOM

Mi u TAKKT-u neprestano radimo na tome da svoje djelovanje učinimo mjerljivim, prilagodljivim i učinkovitim. Kombinacija dobre procjene i dosljednosti u realizaciji TAKKT-ovog poslovnog modela omogućuje nam upravljanje profitabilnošću i novostvorenom vrijednošću u korist svih interesnih skupina.

 

Prakticiramo PARTNERSTVO

Mi u TAKKT-u spremni smo učiniti sve kako bi nas naši klijenti i dobavljači smatrali partnerima u zajedničkom uspjehu te kako bi bili visoko motivirani za blisku suradnju s nama. Konstantno vrlo visoko zadovoljstvo klijenata, izvrsna kvaliteta usluge i zajednička korist za nas su najviši prioritet. Težimo biti bolji od konkurencije.

 

Osiguravamo KONTINUITET

Mi u TAKKT-u zalažemo se za kontinuitet i pouzdanost upravo u vremenima promjena. Uvijek postupamo imajući na umu srednjoročne i dugoročne ciljeve. Ulažemo u zdravi rast, kontinuirano učenje i dosljedno prilagođavanje promjenama i novim okolnostima.

 

Preuzimamo ODGOVORNOST

Mi u TAKKT-u aktivno preuzimamo svoju društvenu odgovornost i zalažemo se za unaprjeđivanje i poticanje ljudskih i ekoloških vrijednosti. Pazimo na poštivanje individualnih i kulturoloških osobitosti, a održivost smatramo važnim elementom tržišnog natjecanja.

 

Živimo POVJERENJE

Mi u TAKKT-u postupamo u skladu s onim što govorimo. U tom su smislu pouzdanost i transparentno ponašanje mjerilo naših postupaka. I u konfliktnim situacijama uvijek računamo s dobrim namjerama, pružamo podršku te zajednički tražimo održiva rješenja. Povjerenje, poštovanje i ravnopravnost u odnosima za nas se podrazumijevaju.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda