Povratak
O nama

Pisaći stol s mogućnošću namještanja visine Upliner 2.0

Upliner – To je pisaći stol

Tko je jednom radio za pisaćim stolom s mogućnošću namještanja visine kao što je UPLINER više ne želi raditi nigdje drugdje. UPLINER modeli posebice simboliziraju dinamiku sjedenja i stajanja u svojem najmodernijem obliku: ne samo da Vam se ovaj pisaći stol točno prilagođava po visini već Vam i omogućava da radite u sjedećem i stojećem položaju te da mijenjate položaje kad god to poželite. Vrlo brzo nastupa »UPLINER učinka«: osjećate se odmoreno, zdravije i imate više energije. Dugoročno Vam se gledano povećava i učinkovitost. Taj bezvremenski elegantni pisaći stol dokazuje još nešto: ergonomija se ne mora odreći dizajna. Iskusite kako UPLINER može promijeniti Vaš rad.

Nova mjerila za zdraviji rad

Za što Vam treba ergonomski pisaći stol? Mogućnost da više puta dnevno promijenite položaj u kojem radite između sjedenja i stajanja osjetno će očuvati Vaša leđa , mišiće i zglobove. UPLINER može pomoći u ublažavanju akutnih tegoba i sprječavanju karakterističnih »uredskih boljki« kao što su bolovi u leđima te bolesti srca i krvotoka. Redovito kretanje za vrijeme rada poboljšava držanje, potiče krvotok i povećava potrošnju kalorija. A tko nema bolove i uravnotežen je, moći će se bolje koncentrirati. Pisaći stol za sjedenje i stajanje koristi djelatniku, ali i poduzeću jer su zdravi djelatnici zadovoljniji i učinkovitiji.

Spoj funkcionalnosti i stila

Vaš pisaći stol Vaš je svakodnevni pratitelj. Besprijekorna funkcionalnost ovdje je obavezna, a atraktivni dizajn zgodni plus. UPLINER svojom vrhunskom izradom i jednostavnim bezvremenskim izgledom objedinjuje oboje. Ali kako funkcionira UPLINER – i u kojim izvedbama dolazi?

Svi imaju isti način funkcioniranja: visina ploče stola brzo se i kontinuirano prilagođava položaju sjedenja ili stajanja koji Vam najviše odgovara – ovisno o modelu ručno pomoću ručice ili električno putem integriranih motora.

K tomu su kod svih UPLINER pisaćih stolova standard čvrsti materijali i stabilna konstrukcija. Okvir i postolje su od čelika te omogućuju ukupnu nosivost i do 150 kg. Brzina podizanja kod modela s električnim motorom iznosi između 29 mm/s i 40 mm/s. Blago pokretanje i zaustavljanje motora jamči mirno namještanje visine te štiti od brzog trošenja.

Oblik – pravokutni, zaobljeni ili kutni pisaći stol –, baš kao i veličinu te boju, možete odabrati u skladu sa svojim uredom. Za ploču stola na raspolaganju su boje imitacije bukve i svijetlosiva, decentne nijanse boje s ugodnim, umirujućim učinkom.

Sljedeća generacija: UPLINER 2.0

Usavršena verzija stola UPLINER s mogućnošću električnog namještanja – UPLINER 2.0 – opremljena je novim dodacima koji rukovanje čine još udobnijim. Električno namještanje visine zamijenjeno je memorijskom funkcijom. Na četiri se memorijske tipke mogu pohraniti četiri individualne postavke koje se u svakom trenutku mogu promijeniti. Vaša visina pisaćeg stola na samo jedan pritisak tipke! Verzija 2.0 k tomu ima i zaštitu od sudara. Ta funkcija automatski zaustavlja pomicanje ako ploča stola naiđe na prepreku.

Standardno ugrađeno kabelsko korito može se zaklopiti pa će Vaše radno mjesto uvijek izgledati uredno. Dodane su i nove boje: ova ploča stola dolazi u imitaciji javora, imitaciji oraha ili u bijeloj boji.

Pisaći stol s mogućnošću namještanja visine Upliner 2.0 wt$

Certificirane sirovine, odgovorno kupovanje

Pisaći stol s mogućnošću namještanja visine Upliner 2.0 wt$

Funkcija, kvaliteta i dizajn najvažnije su točke kod uredskog namještaja, ali važnu ulogu igra i porijeklo korištenih sirovina. Modeli UPLINER spadaju u uredski namještaj s FSC certifikatom, a to znači da korišteno drvo dolazi iz održivog gospodarenja šumama.

Kupnjom proizvoda s FSC certifikatom istovremeno se zalažete za odgovorno gospodarenje šumama.

Pronađite sada svoj UPLINER ili UPLINER 2.0! Drugi dijelovi namještaja iz serije uredskog namještaja VARIETY mogu se savršeno kombinirati s modelima UPLINER. Naravno da u asortimanu imamo i druge pisaće stolove za stajanje.

Naše najbolje kategorije iz ovog savjetnika