Povratak
Savjetnik za proizvode Pogon

»clip-step« – protuklizna obloga stepenica

Siguran korak i stajanje na ljestvama – rješenje se zove clip-step, protuklizna obloga za ljestve sa stepenicama.

Protuklizna obloga stepenica izrađena je od rebraste plastike ili plastičnog profila s primjesom korunda i zato stalno osigurava siguran korak i ugodno stajanje na stojećim ljestvama sa stepenicama.

»clip-step« obloga značajno poboljšava protuklizna svojstva. Time pomaže internom inženjeru zaduženom za sigurnost da uz još jednu opciju poštuje važeće smjernice i propise.

Po potrebi možete birati između dvije izvedbe obloga:

clip-step obloga stepenica

clip-step obloga stepenica od rebraste plastike cijelom se površinom i precizno pričvršćuje na stepenicu. Te obloge osiguravaju optimizirano protuklizno djelovanje, siguran korak i ugodno stajanje na našim ljestvama sa stepenicama.

clip-step R13 obloga stepenica

Nova clip-step R13 obloga stepenica certificirana je protuklizna obloga za naše ljestve sa stepenicama.

Obloga stepenica s plastičnim profilom s primjesom korunda ispunjava propise za skupinu testiranja R13 i u skupini testiranja klasificirana je za prostor istiskivanja s V6. Posebno u mokrim ili uljem zaprljanim radnim okruženjima clip-step R13 nudi dodatno povećanje sigurnosti na radu.

»clip-step« – protuklizna obloga stepenica wt$

Sl.: Stojeće ljestve sa stepenicama s clip-step oblogom

»clip-step« obloga omogućuje poštivanje norme DIN EN 131-2. Ovdje se u načelu traži protuklizna izvedba prečki, stepenica i platformi od metala ili plastike na uporabnoj površini.

Kod modela po kojima se može penjati obostrano, clip-step obloga k tomu se stavlja do najviše stepenice po kojoj se može hodati (u skladu s DIN EN 131). Uz opisana protuklizna svojstva to k tomu služi i za vizualnu kontrolu ispravne uporabe ljestvi.

Odabrani modeli ljestvi mogu se i naknadno opremiti clip-step oblogom. Molimo Vas da se raspitate ako želite dodatne informacije o tome. 

Naši najbolji proizvodi iz ovog savjetnika
Relevantno
Količina proizvoda: 125
Naše najbolje kategorije iz ovog savjetnika