Povratak
Savjetnik za proizvode Transport

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO

Kao prijevozno sredstvo budućnosti e-bicikli za prijevoz tereta neosporno su u trendu. Sigurno nisu jednako cool kao Dennis Hopper na svojem motoru u filmu Goli u sedlu (Easy Rider). Ali jednako kao i 1969., e-bicikl opisuje životnu energiju našeg vremena. I pokazuje nam kako i sutra još možemo ostati e-mobilni.

Bicikl za prijevoz tereta

Sve više tvrtki i pogona trenutno otkriva bicikl za transport ili prijevoz tereta. Razlozi su jasni: povoljnija nabava i manji troškovi održavanja i odlaganja, manja potreba za parkirnim prostorom, jače poticanje zdravlja zbog više kretanja na radnom mjestu i pozitivnija bilanca CO2. I … vožnja bicikla je zabavna.

Kad tako gledamo, mi krećemo – i pokazat ćemo Vam »E-CARGO Easy Rider« s certifikatima SGS i TÜV iz 2021.

Snažan tricikl

S transportnom kutijom.
Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

Mogućnost prijevoza i do 80 kg tereta

Pravi tegleći konj koji bez po muke i sigurno transportira materijal, uređaje i drugu robu. Motor na stražnjem kotaču, ili točnije rečeno, motor u glavčini kotača, pomaže tijekom pokretanja i vožnje brzinom do 25 km/h. To je posebna prednost kad se približite granici nosivosti od 80 kg.

Inače, takvi motori s direktnim pogonom osim toga omogućuju povrat (rekuperaciju) energije, čime se povećava doseg i čuvaju mehaničke kočnice.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

Velika, zatvorena transportna kutija

Kutija volumena 300 litara smještena je na prednjoj strani bicikla između dvaju prednjih kotača, a zahvaljujući elektroničkoj podršci lako se kreće čak i kad je puna.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

Niski ulaz

Sjedanje i silazak s bicikla posebno su udobni zahvaljujući niskom ulazu. Ovaj model ima univerzalnu veličinu za osobe visoke između 1,57 m i 1,98 m.

0% e-misija. 100% e-mobilnosti. 1.000% e-mocija.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO wt$

Sada u internetskoj trgovini pogledajte sve informacije o biciklu za prijevoz tereta E-Cargo PRO i odmah ga naručite.

Mi nastavljamo dalje – pod punim teretom uz e-mobilnost

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

Tri kotača za veću stabilnost

Zahvaljujući konstrukciji s tri kotača E-Cargo zadržava ravnotežu i stabilnost dok stoji i u zavojima. Čak se i sigurno i jednostavno parkiranje i odlaganje zahvaljujući 3 kotačima pretvara u dječju igru.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

Akumulator: litij-ionska tehnologija

Akumulator našeg bicikla za prijevoz tereta ima kapacitet od 374 vatsati kojim u pravilu možete dosegnuti između 40 i 60 km. Sam je akumulator ugrađen ispod nosača prtljage, što između ostalog omogućava lagano sjedanje, a vizualno je izvrsno integriran u dizajn.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

Iznimno stabilne žbice

Robusna obrada žbica upravo je kod bicikala za prijevoz tereta jedan od najvažnijih kriterija jer moraju moći izdržati i veća opterećenja.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

Vrhunska parkirna kočnica

Parkirna kočnica sprečava pomicanje i apsolutno je neizbježna kod bicikala za prijevoz tereta: veća ukupna težina time se dodatno osigurava, a teretni se bicikl može parkirati i na usponima.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

I ovo će Vas oduševiti

Dugovječni kotači marke Schwalbe, naplatci Weinmann, lančani prijenosnik sa 7 brzina Shimano Nexus. Lokot ABUS i upravljač s mogućnošću namještanja visine. Amortizeri upravljača imaju plinske opruge koje osiguravaju vrhunski udobnu vožnju. I … bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO ima certifikate SGS i TÜV.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO pha

Dopuštena ukupna težina

Kod dopuštene ukupne težine morate uzeti težinu teretnog bicikla, vozača i natovarene robe.

Tko želi, već sad može presjesti.

Dobra nuspojava?

Povratak bicikala za prijevoz tereta dobar je za urbanu mobilnost i naše zdravlje: korisnici bicikala za prijevoz tereta mudro izbjegavaju moguće gužve – između ostalog i zato što su autobus i vlak zbog trenutačnih propisa o razmaku samo ograničeno dostupni – i smanjuju opasnost da se zarazite. Možete ih voziti bez dodatne vozačke dozvole, a u nekim se državama čak i subvencioniraju.

Službenim biciklima i biciklima za prijevoz tereta osim toga ćete bez imalo emisija optimirati svoju ekološku bilancu, djelatnicima ćete omogućiti da se više kreću i poboljšat ćete logistiku u pogonu. Idealni su za upotrebu u tvorničkom krugu, za kraće dostave ili za majstore za prijevoz lakšeg materijala.

Zanima Vas ova tema?

Samo nastavite čitati.

Za Vas smo sastavili dodatni informativni materijal te Vam preporučujemo i odgovarajuće proizvode iz svojeg asortimana.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO wt$

Vrijeme za ras-terećenje

U biciklu za prijevoz tereta, teretnom e-biciklu ili e-romobilu, dobro poznati klasični bicikl već je odavno dobio veće, modernije i prije svega znatno jače konkurente.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO ler

Upotreba bicikala za prijevoz tereta u pogonu

Budućnost mobilnosti više ne pripada automobilima. Bicikli za prijevoz tereta sve su omiljeniji i upravo se u privatnom i poslovnom okruženju etabliraju kao ozbiljna alternativa za transport predmeta od točke A do točke B.

Bicikl za prijevoz tereta E-Cargo PRO mg$

Priprema, pozor, sad!

Stabilni, brzi, okretni, s dva ili tri kotača? Teretni e-bicikl ili ne? Za tvorničke krugove ili kraće dostave? Puno je mogućnosti da krenete ususret budućnosti. Izaberimo zajedno najbolje za Vas.

Naše najbolje kategorije iz ovog savjetnika