0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr
  Ispis stranice Otvaranje stranice u PDF formatu
Osobni podatci

Našu internetsku stranicu u načelu možete posjetiti anonimno – dakle bez unošenja osobnih podataka. U nekim će nam slučajevima ti podatci ipak biti potrebni, npr. prilikom naručivanja, zahtjeva za pozivom, naručivanja kataloga te korištenja područja za registrirane korisnike. Vaše osobne podatke obrađujemo i koristimo radi provođenja naloga, održavanja odnosa s klijentima te za naše reklamne poruke. Vaše podatke koristimo i za stalno poboljšavanje svoje platforme te sprječavanje ili otkrivanje zloupotrebe naše internetske stranice. Na našoj se internetskoj stranici pomoću alata za praćenje podataka o posjetima prikupljaju i pohranjuju podatci u svrhu promidžbe i optimizacije. Na svojoj internetskoj stranici kao alat za praćenje koristimo Omniture. Bez Vaše izričite suglasnosti nećemo upotrjebljavati alate za praćenje kako bismo neprimjetno: prikupljali Vaše osobne podatke, takve podatke prosljeđivali trećim ponuđačima i promidžbenim platformama te ih dovodili u vezu s Vašim osobnim podatcima (ime, adresa itd.). Naša praksa zaštite podataka u skladu je s njemačkim Saveznim zakonom o zaštiti podataka (BDSG) i Zakonom o telemedijima (TMG).

Siguran prijenos podataka – SSL enkripcija

Internetska stranica tvrtke KAISER+KRAFT ima 128-bitnu SSL enkripciju. SSL je kratica za »Secure Socket Layer«, a riječ je o postupku enkripcije koji nudi najvišu razinu sigurnosti na internetu. Podatci se pomoću SSL certifikata tijekom prijenosa štite od neovlaštenih zahvata ili izmjena, tako da treće osobe podatke ne mogu niti čitati niti preuzimati. Svaki SSL certifikat za internetsku stranicu dodjeljuje se tek nakon provjere poduzeća. Poput osobne iskaznice ili vozačke dozvole i SSL certifikat izdaje pouzdana ustanova. Čim se klijentovi podatci unesu i pošalju, enkripcija se aktivira. Kao simbol enkripcije u donjoj traci na zaslonu možete vidjeti lokot. Sve sljedeće stranice odmah se osiguravaju SSL enkripcijom.

KAISER+KRAFT (...i 93% poduzeća s popisa Fortune 500) vjeruje vodećim VeriSign 128-bitnim SSL certifikatima. Kod nas možete biti sigurni…

Pravo na informacije

Na pismeni zahtjev rado ćemo Vas informirati o tome jesu li i koji su osobni podatci pohranjeni kod nas. U slučaju da smo prikupili pogrešne informacije, na Vaš ćemo ih zahtjev ispraviti. Ako ste registrirani na našoj internetskoj stranici, svoje korisničke podatke možete uvijek aktualizirati u svome računu.

Kolačići

Kolačići su alfanumeričke identifikacijske oznake koje putem preglednika prenosimo na Vaše računalo. Oni našim sustavima omogućuju prepoznavanje Vašeg preglednika i ponudu određenih funkcionalnosti. Na našim su internetskim stranicama kolačići također potrebni za npr. prikaz košarice. U kolačiće se ne pohranjuju podatci relevantni za sigurnost ni podatci o adresama. Kako biste našu stranicu mogli koristiti u punom opsegu, svoj biste preglednik trebali namjestiti na način da prihvaća kolačiće. Upute o namještanjima za kolačiće u pregledniku možete pronaći ovdje .
Naravno da svoj preglednik možete namjestiti i tako da ne prihvaća kolačiće, no time bi moglo doći do smetnji.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda