Zašto biste svakako trebali aktivirati JavaScript.

Samo malo, što je uopće JavaScript i gdje se upotrebljava?

JavaScript je programski jezik kojim programeri za razvoj aplikacija mogu jednostavni dokument pretvoriti u pravu, interaktivnu internetsku aplikaciju. U današnje je vrijeme upotreba jezika JavaScript gotovo neizbježna jer on omogućava pravilnu upotrebu servisa poput Gmail ili Facebook, ali i pravilnu upotrebu naše trgovine. JavaScript može upravljati izgledom, funkcionalnošću i interakcijom internetske trgovine.

Koje su prednosti jezika JavaScript?

JavaScript Vam omogućava da npr. sortirate i filtrirate naše proizvode, upotrebljavate klizače za proizvode i navigaciju, stavljate proizvode u košaricu, provjeravate točnost upisanih podataka i još mnogo toga. Te interakcije i funkcionalnosti nisu moguće ili su samo ograničeno moguće ako je upotreba jezika JavaScript deaktivirana.

Što sada?

Isprobajte sami! Odmah ispod ovog teksta umetnuli smo proizvode. Ako ih ne vidite i ako ne možete upotrebljavati navigaciju za asortiman, niste aktivirali JavaScript.

Klizač ne radi? Ovako ćete aktivirati JavaScript:

1. Obavijestite svoj odjel za IT ili nadležnog kolegu i zatražite da aktiviraju JavaScript.

2. Odjel za IT ili nadležni kolega potvrdit će Vam da su aktivirali JavaScript.

3. Posjetite našu internetsku trgovinu i isprobajte novi doživljaj kupovanja. 

Sami upravljate postavkama preglednika?

Nemate odjel za IT, nego sami upravljate postavkama preglednika? Upute za aktiviranje jezika JavaScript u svojem pregledniku možete pronaći u poznatim tražilicama.