Električni vrtni alati

Ovi električni vrtni alati šišanje živice ili trave i čišćenje putova pretvaraju u dječju igru. Uz akumulator za veću slobodu kretanja i bolju zaštitu okoliša.

U kategoriji Električni vrtni alati nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kärcher.

Električni vrtni alati – za njegovane vanjske površineZelenilo na vanjskim površinama izgleda dobro. Ali samo ako se redovito održava. Uz naše električne vrtne alate to ćete obaviti za tren oka.Za što su dobri naši električni vrtni alatiZeleni zidovi i zapuštena živica ostavljaju loš dojam na posjetitelje. Neodržavani putovi povećavaju opasnost od nezgoda u krugu Vaše tvrtke. A i Vaši će djelatnici više uživati u pauzama na otvorenom ako se neće morati probijati kroz hrpe lišća.Tri od brojnih dobrih razloga za održavanje zelenila na vanjskim površinama i čišćenje lišća na putovima. Uz naše električne vrtne alate bit ćete savršeno opremljeni. Bilo da želite održavati vanjsko područje u vlastitoj ustanovi odnosno poduzeću ili želite drugima ponuditi svoje usluge.U našoj trgovini zato ćete dobiti:  • Akumulatorske kosilice

  • Akumulatorske rezače grmlja

  • Akumulatorska puhala za lišće

  • Akumulatorske škare za živicu


Sve s akumulatorom? Da, i to s razlogom.Laka upotreba, učinkovitost i malo štetnih tvari – prednosti akumulatorskih vrtnih alataVelika učinkovitost uz malo truda, a k tome i udobnost. Naši električni vrtni alati s akumulatorom objedinjuju niz prednosti za šišanje trave i živice i čišćenje velikih površina:  • Velika sloboda kretanja: zahvaljujući akumulatorskom pogonu svejedno je koliko je sljedeća utičnica udaljena od živice. A nema ni ometajućih kabela.

  • Velika učinkovitost: renomirani proizvođači poput tvrtke Kärcher simboliziraju veliku snagu i funkcionalnost te ergonomiju.

  • Mala glasnoća: susjedi su osjetljivi na buku? Naše akumulatorske kosilice ili puhala za lišće toliko su tihi da ih bez problema možete upotrebljavati danonoćno, čak i ispred bolnica i škola.

  • Bez ispušnih plinova: okoliš će se veseliti ako straga ne izlazi ništa. A vi ćete dodatno profitirati zahvaljujući vrlo jednostavnom održavanju. Naime, uz uređaje s akumulatorom možete se oprostiti od zamjene svjećica na kosilici.


Koja Vam je dodatna oprema potrebna?Često nikakva. Mnogi od naših električnih vrtnih alata dolaze sa svim dodacima. Ako akumulator nije u opsegu isporuke, možete ga zasebno dobiti u našoj trgovini. Ili udvoje u praktičnom osnovnom kompletu. Oboje je u ponudi i kako bismo se pobrinuli za zamjenu.Osim toga kod tvrtke KAISER+KRAFT možete dobiti i mnoge dodatke za atraktivna vanjska područja: klupe za udobne mirne zone, spremnike za otpad, lonce za biljke i još mnogo toga. Bacite se na istraživanje.Imate još pitanja o našim električnim vrtnim alatima ili drugim proizvodima iz našeg asortimana? Osobno nam se obratite. Uvijek smo Vam na raspolaganju.