0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Dubina
Oblik
Svojstvo
Širina
Visina
 

Pultovi

Pultovi za Vaše poslovne prostore i profesionalan prijam. Jer i sami znate ... prvi dojam je bitan. Prvi pogled često zna odlutati prema pultu za prijam, on tvori središte u ulaznom području i mjesto prvog kontakta za klijente ili poslovne partnere − u hotelu, u liječničkoj ordinaciji ili odvjetničkoj kancelariji i agencijama.
Pronađeno je 4 proizvoda
| | |
Pult za bistro COOL
VxŠxD 1130 x 1400 x 530 mm
Neto
7.500,- kn
Pult COFFEE-BAR
VxŠxD 1130 x 650 x 530 mm
Neto
6.300,- kn
Pult STARLIGHT
VxŠxD 1130 x 1550 x 550 mm
Neto
7.600,- kn
Pult JACKY
VxŠxD 1130 x 800 x 520 mm
Neto
4.990,- kn
Pronađeno je 4 proizvoda
Pultovi
Lijepi i funkcionalni pultovi vizualno će optimirati poslovne prostore. Oni istovremeno nude mogućnost stvaranja većeg broja korisnih površina na najmanjem prostoru. Nadopunjeni elegantnim stolicama i stolovima pultovi će postati magnet za poglede u svakom u uredu i olakšat će besprijekoran rad zahvaljujući učinkovitim funkcijama. Posebni sistemski pultovi predstavljaju optimalno rješenje za uređivanje područja za primanje u tvrtkama ili ordinacijama. Ovi kvalitetni pultovi dakako se mogu koristiti i na sajmovima, u gastronomiji i kao prodajne površine.

Svrsishodno i stilsko rješenje
U našoj ponudi pronaći ćete pultove za prostorije u Vašem poduzeću. Uredite svoje ulazno područje kvalitetnim stolovima, stolicama i pultovima te stvorite privlačno mjesto za prijam kupaca i klijenata. U našoj trgovini k tomu možete pronaći pultove u različitim izvedbama, od kvalitetnih materijala i s elegantnim dizajnom koji se decentno prilagođavaju i Vašim već postojećim elementima opreme. Fleksibilna konstrukcija zajamčit će jednostavno smještanje u svaku prostoriju. Ured, kancelarija ili ordinacija – učinkovito poboljšanje izgleda sada je krajnje jednostavno: s privlačnim asortimanom stilskih pultova, stolica i stolova tvrtke KAISER+KRAFT.
Usporedba proizvoda