0800 - 68 00 
  Ispis stranice

»clip-step« – protuklizna obloga stepenica

Protuklizna obloga stepenica izrađena je od rebraste plastike ili plastičnog profila s primjesom korunda i zato stalno osigurava siguran korak i ugodno stajanje na stojećim ljestvama sa stepenicama. 

»clip-step« obloga značajno poboljšava protuklizna svojstva. Time pomaže internom inženjeru zaduženom za sigurnost da uz još jednu opciju poštuje važeće smjernice i propise.

 

Po potrebi možete birati između dvije izvedbe obloga:

 


Stojeće ljestve sa stepenicama s clip-step oblogom

clip-step obloga stepenica

clip-step obloga stepenica od rebraste plastike cijelom se površinom i precizno pričvršćuje na stepenicu. Te obloge osiguravaju optimizirano protuklizno djelovanje, siguran korak i ugodno stajanje na našim ljestvama sa stepenicama.

 

clip-step R13 obloga stepenica

Nova clip-step R13 obloga stepenica certificirana je protuklizna obloga za naše ljestve sa stepenicama.

Obloga stepenica s plastičnim profilom s primjesom korunda ispunjava propise za skupinu testiranja R13 i u skupini testiranja klasificirana je za prostor istiskivanja s V6. Posebno u mokrim ili uljem zaprljanim radnim okruženjima clip-step R13 nudi dodatno povećanje sigurnosti na radu.

 

»clip-step« obloga omogućuje poštivanje norme DIN EN 131-2. Ovdje se u načelu traži protuklizna izvedba prečki, stepenica i platformi od metala ili plastike na uporabnoj površini. 

Kod modela po kojima se može penjati obostrano, clip-step obloga k tomu se stavlja do najviše stepenice po kojoj se može hodati (u skladu s DIN EN 131). Uz opisana protuklizna svojstva to k tomu služi i za vizualnu kontrolu ispravne uporabe ljestvi. 

Odabrani modeli ljestvi mogu se i naknadno opremiti clip-step oblogom. Molimo Vas da se raspitate ako želite dodatne informacije o tome. 

Isključenje od odgovornosti

Informativne materijale koji su ovdje prikazani stavljamo kao uslugu posjetiteljima naše internetske stranice besplatno na raspolaganje. Sadržaji na našim stranicama izrađeni su vrlo pažljivo, ali za točnost, potpunost i aktualnost ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost ili jamstvo.


Autorsko pravo

Sadržaj i struktura informativnih materijala zaštićeni su kao autorsko djelo. Za umnožavanje, širenje, objavljivanje, izmjenu, stavljanje na raspolaganje trećim osobama ili obradu svih strukturnih elemenata, osobito tekstova, tekstualnih dijelova, slikovnog materijala, grafika i elemenata dizajna potrebna je prethodna i izričita pismena suglasnost tvrtke KAISER+KRAFT GmbH.

Naši TOP proizvodi iz ovog savjetnika
Guenzburger - Stojeće ljestve sa stepenicama
penjanje s jedne strane, rebraste
Neto
od 1.445,- kn
Guenzburger - Stojeće ljestve sa stepenicama
penjanje s obje strane, rebraste
Neto
od 1.525,- kn
Guenzburger - Stojeće ljestve sa stepenicama
penjanje s obje strane, protuklizne
Neto
od 1.525,- kn
Guenzburger - Stojeće ljestve sa stepenicama
penjanje s jedne strane, protuklizne
Neto
od 1.595,- kn
Guenzburger - Stojeće ljestve sa stepenicama
penjanje s jedne strane, protuklizne, opteretive
Neto
od 1.595,- kn
Guenzburger - Stojeće ljestve sa stepenicama
penjanje s obje strane, protuklizne, opteretive
Neto
od 1.525,- kn
na početak stranice
Mogle bi Vas zanimati i ove kategorije
Usporedba proizvoda