0800 - 68 00 
  Ispis stranice

PLANIRANJE I SAVJETOVANJE

 

USLUGA CAD PROJEKTIRANJA

 

Treba li ormar postaviti uza zid ili pokraj prozora? Je li regal previsok za skladište? A što je sa zakonskim smjernicama i jesmo li ih ispoštovali? Ne morate imati odgovor na svako pitanje već samo morate znati komu se trebate obratite kad više ne znate dalje tijekom uređivanja Vaših radnih prostora: tu je besplatna usluga CAD projektiranja tvrtke KAISER+KRAFT :

 

Telefon: 0800 - 68 00
Telefaks: 0800 - 68 00 00
E-pošta: cad@kaiserkraft.hr

 

Od sada planirajte Vaše nove uredske prostorije, društvene prostorije i arhive s našim stručnjacima. I to profesionalno, uz transparentne troškove i u 3D. Naši će iskusni stručnjaci prema Vašim smjernicama preuzeti projektiranje i vizualizaciju Vaših poslovnih prostorija, a pritom će naravno voditi računa o specifičnim čimbenicima kao što su odvijanje posla, ergonomija i potreban prostor. A kako biste Vi mogli bolje procijeniti odgovara li Vašim željama više ideja A ili ideja B, nacrte ćete od nas, naravno, dobiti i u 3D formatu. Tako se već unaprijed mogu uočiti i izbjeći eventualna uska grla. Gotovi projekt ureda od nas ćete isprva dobiti na provjeru; tek kad ga Vi odobrite, mi krećemo s poslom i rado ćemo Vam izraditi detaljnu ponudu te ćemo nakon Vaše suglasnosti početi s dostavom i montažom Vašega novog radnog mjesta.


 

XXL PROSTORNA RJEŠENJA + USLUGA PROJEKTIRANJA

 

Uredi u halama, društvene prostorije, zaštitne rešetke za strojeve? Može! Ali i platforme od čelične konstrukcije, dizalice, sustavi pregradnih stijenki ili sustavi s rampama. Mi za Vas možemo realizirati čak i cijele sustave za tuširanje izvedene u kontejnerima.

 

Učinkovite i sigurne prostorne koncepte za Vas ćemo realizirati u svakoj veličini i visini, u novim ili postojećim objektima − čak i tijekom renoviranja, prilikom prenamjene ili proširenja. Kako god da želite iskoristiti svoj postojeći prostor, mi ćemo Vam u tu svrhu dizajnirati odgovarajuću prostoriju:

  • na jedan ili dva kata
  • pomično ili statično
  • svrhovito ili reprezentativno
  • sa ili bez opreme: sanitarije, skladišta, društvene prostorije, uredi
      

Naša rješenja za prostore pritom su uvijek izrađena po mjeri, realizirana s vrhunskim sustavnim komponentama i inteligentnom strukturom. Ona uz to uvijek ispunjavaju zahtjeve vrhunske, održive i ekonomične gradnje. A jer su prostorije uvijek i dio arhitekture, prostorni sustavi tvrtke KAISER+KRAFT razvijaju se u zajedničkom procesu s projektantima i naručiteljima, dakle zajedno s Vama, a k tome i kod Vas na licu mjesta.    

 

Naravno da kod XXL projekata preuzimamo i cjelokupnu realizaciju projekta − od zahtjeva preko projektiranja i organizacije pa sve do dostave robe, dovršetka i završne primopredaje. Naši kvalificirani projektni stručnjaci stoje Vam riječima i djelom na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

 

PRODAJNI UREDI PO ŽELJI KLIJENATA

 

Najbolje projektno savjetovanje na licu mjesta uz uslugu CAD planiranja i projektiranja pronaći ćete samo kod nas. Informirajte se sada detaljnije, Vaš regionalni kontakt partner rado će Vas posavjetovati.

 

Kontaktirajte prodajni ured u svojoj blizini!

 

| Natrag na pregled

Usporedba proizvoda