0800 - 68 00 

Više od običnog pisaćeg stola

Dobro došli u područje proizvoda Ured tvrtke KAISER+KRAFT – ovdje ćete pronaći sve za uređenje i opremanje svojih uredskih radnih mjesta. I to od različitih materijala, u različitim oblicima i bojama.

KK_hr_Header_LP_Büro.jpg

Komad namještaja za ured rijetko kada dolazi sâm i zato ćete ovdje pronaći naše serije uredskog namještaja – tu je sve usklađeno, čak i međusobno. Uredski namještaj mora biti funkcionalan, no također smije biti i izuzetno praktičan, a možda i ugodan za oko. I do ergonomije nam je jako stalo – prije svega kod uredskih stolica i pisaćih stolova.

 

Do kategorije Uredski namještaj

Tvrtka KAISER+KRAFT Vašem poduzeću uz uredski namještaj nudi i mnogobrojne kvalitetne proizvode za kompletno opremanje ureda . Ponuda seže od sustava za odlaganje preko garderobnih stalaka i sustava pregradnih stijenki pa sve do ventilatora .

 

Do kategorije Uredska oprema, uredske potrepštine

Ako tražite ormar, rijetko kada tražite samo »ormar«. Najčešće jako dobro znate trebate li ormarić, viseći ormar ili ormar za opasne tvari. A dobro je što ih mi imamo sve – od A kao atraktivnih ormara za dokumente pa sve do ormara u obliku slova Z.  
 

Do kategorije Ormari

Tko želi predstaviti ideje, koncepte i rezultate, najčešće ne može zaobići prezentaciju. Odgovarajuća pomagala – bilo da su to klasične prezentacijske ploče ili pomične bijele ploče – pomoći će Vam u pripremi i preglednom predstavljaju informacija.

 

Do kategorije Prezentacija i moderiranje

Ostale kategorije u području Ured

U ovom ćete području pronaći dodatne kategorije, a među njima i brojne praktične proizvode. 

Više informacija o temi Ured

Uz odgovarajuću opremu za Vas smo pripremili i brojne savjete: na našim stranicama sa savjetima o prezentacijama pronaći ćete primjerice pod »Nije tajna ali zadržite za sebe« jednostavna stilska sredstva koja će i dodatno poboljšati Vaše predavanje.

 

Pitate se jesu li pisaći stolovi s električnim namještanjem visine pravi proizvod za Vas? Ovdje se možete detaljnije informirati o Upliner modelima.