0800 - 68 00 

Od A do B – brzo, udobno, ergonomski

Dobro došli u područje proizvoda Transport tvrtke KAISER+KRAFT – ovdje nećete pronaći samo uređaje za vodoravni i okomiti transport već i odgovarajuću opremu za sigurne prometnice i dostavu bez oštećivanja.

KK_hr_Header_LP_Transport.jpg

Zašto biste podizali sami – te se u najgorem slučaju još i istegnuli – kada postoje brojni uređaji i pomagala koji Vam mogu olakšati rukovanje vrlo teškim teretima? To će, ovisno o okruženju i zadatku, izvrsno odraditi mini dizalice, podizni stolovi i ostali uređaji.

 

Do kategorije Podizni uređaji, uređaji za dizanje

Koliko su različite stvari koje se transportiraju u poduzeću toliko su specijalizirani određeni transportni uređaji i kolica: za bačve postoje držači bačvi, za dokumente kolica za ured, za velike i teške terete transportna kolica … a popis bi se mogao i nastaviti. Što god da u svojoj tvrtki želite premjestiti brže i sigurnije, u ovoj ćete kategoriji pronaći pravu opremu za to.

 

Do kategorije Transportni uređaji i kolica

Dobro zapakirano je napola poslano. Na ambalaži je najbolje ne štedjeti, baš kao ni na izboru materijala ili kvaliteti. Kartonske kutije i trake za zamatanje dobar su početak, a zatim možete birati između dodatnih osiguranja kao što su zaštita za rubove i folija sa zračnim jastučićima.

 

Do kategorije Materijal za pakiranje

Što je zajedničko transportnim uređajima, namještaju – barem onom mobilnom – i uredskim stolicama? Kotači. Ovisno o uređaju, transportnoj težini i mjestu uporabe još se samo morate odlučiti jesu li za okretni kotači, pneumatski kotači ili kotači za namještaj pravi izbor za Vas.

 

Do kategorije Kotači

Ostale kategorije u području Transport

Pri kretanju u pogonu nikako ne smijete biti bez inteligentne transportne tehnike i klasičnih transportnih uređaja i kolica. Pri tome epitet »klasičan« više pristaje transportnim kolicima nego lako upravljivim kolicima s električnim modulom …

 

Više informacija o temi Transport

Kod kotača više je stvari o kojima treba voditi računa i koje predstavljaju odlučujući čimbenik: način pričvršćivanja, nosivost i materijal samo su tri kriterija za odabir. Naš savjetnik za kupovinu kotača pokazat će Vam korak po korak kako možete doći do savršenog proizvoda za sebe.