0800 - 68 00 

Sva sila na skladištu

Dobro došli u područje proizvoda Skladište tvrtke KAISER+KRAFT – ovdje ćete pronaći kompletnu opremu za svoje skladišne prostore, od osnovnog opremanja regalima pa sve do etiketa.
 

KK_hr_Header_LP_Lager.jpg

Bez obzira na to koliko su Vaši skladišni prostori veliki i što u njima čuvate, organizacija skladišta započinje i završava s uređenjem. Zato ćete ovdje pronaći sve za dobro strukturirano i uredno skladište – od otvorenih skladišnih kutija za sitne dijelove preko paleta i mrežastih kontejnera pa sve do velikih spremnika volumena preko 3000 l.
 

Do kategorije Sustavi za skladištenje

Kada govorimo o skladištu, moramo spomenuti i regale. Ali kako biste postigli što bolji promet točno za svoje skladište, potreban Vam je pravi regal za teške terete, široki regal … ili Vam je možda dovoljan sastavni regal? Vi znate koji su Vam regali potrebni u tvrtki – a mi ih imamo.
 

Do kategorije Regali

Rad na visini krije i dodatne opasnosti – ali sigurnim se ljestvama i skelama možete pobrinuti za to da Vaši djelatnici budu sigurni i stabilni. Kada god su u blizini stepenice ili ljestve, dodatno se sprječava korištenje opasnih alternativa kao što su klimave kutije za penjanje.

 

Do kategorije Ljestve i skele

Ponekad sitnice – oznaka na podu ili upozoravajući i zaštitni profil Knuffi – sprječavaju veće nezgode. Upravo su u skladištu dobre mjere opreza poput uspornika za kolnike i zaštite rubova i odbojna zaštite za zaštitu djelatnika, transportnih uređaja i namještaja.

 

Do kategorije Blokade i oznake

Ostale kategorije u području Skladište

U ovom području pronaći ćete i brojne druge kategorije s velikim brojem proizvoda koji će upotpuniti Vaše skladište.
 

Više informacija o temi Skladište

Skladište možete i sami isplanirati te opremiti. Ili ćemo to mi rado preuzeti za Vas i točno ćemo ostvariti Vaše predodžbe. Naši stručnjaci preuzet će provedbu cijelog projekta – a u odjeljku Projekti i reference možete vidjeti kako bi to moglo izgledati. Tako smo primjerice za tvrtku RWE Innogy uredili kompletno skladište na otoku Helgoland, uključujući posebne izvedbe, a zajedno s tvrtkom Vishay proveli smo veliki projekt novoga skladišnog i logističkog centra.