0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Vaš pogon, naš doprinos

Dobro došli u područje proizvoda Pogon tvrtke KAISER+KRAFT – ovdje ćete pronaći našu raznovrsnu ponudu za kompletno opremanje svojeg pogona. Proizvode za unutarnju i vanjsku uporabu, za radionicu, industriju i društvene prostorije te brojne druge stvari.

KK_hr_Header_LP_Betrieb.jpg

Jedan od najvažnijih preduvjeta za sigurnost na radnom mjestu svakako je ograđivanje ili označavanje područja koja treba zaštititi ili koja su opasna. Naš asortiman u ovoj kategoriji obuhvaća privremene, ali i trajne naprave od boje za označavanje preko uspornika za kolnike pa sve do odbojne zaštite

 

Do kategorije Blokade i oznake

Što sve mora imati potpuno opremljeno radno mjesto s računalom? Osobno računalo, monitor, tipkovnicu, pisač, dokumentaciju … i to najbolje uredno posloženo na jednom mjestu, s ventilacijom, a možda čak i mobilno. Upravo Vam to jamči naš namještaj za računala – ormari za osobna računala i radne stanice uvijek Vam nadohvat ruke drže sve što Vam je potrebno za rad na računalu.

 

Do kategorije Namještaj za osobna računala

Ondje gdje vlada red ormari najčešće nisu široki: bilo da je riječ o dokumentima, alatu, radnoj odjeći ili opasnim tvarima – ormari različitih dimenzija, materijala i sigurnosnih razina uredno i uz uštedu prostora čuvaju sve što Vam je potrebno u svakodnevnom radu, pa čak i ono što Vam trenutačno ne treba.

 

Do kategorije Ormari

Prava oprema omogućava neometani rad te sigurne i pregledne radne procese u radionici. Ali kako točno izgleda »prava« oprema uvelike se razlikuje od jedne tvrtke do druge. Zato smo u ovoj kategoriji sastavili sve od svjetiljki za radna mjesta do kompleta alata, dakle sve što bi Vam moglo biti korisno u profesionalnoj radionici.

 

Do kategorije Radionica, industrija

Ostale kategorije u području Pogon

U ovom području pronaći ćete i brojne druge kategorije s gomilom praktičnih proizvoda.

Više informacija o temi Pogon

Svjetiljke trebaju davati svjetlo. Ali ovisno o radnom mjestu taj zadatak najbolje može ispuniti uredska svjetiljka, strojna svjetiljka ili svjetiljka s povećalom. Ovdje pročitajte više o rješenjima za rasvjetu.

 

Još više informacija i savjeta pronaći ćete i u našem savjetniku za kupovinu za pogon.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju