0800 - 68 00 

Dobro došli u područje proizvoda Okoliš tvrtke KAISER+KRAFT – ovdje ćete pronaći proizvode u vezi s čišćenjem, upravljanjem otpadom i rukovanjem opasnim tvarima. Profesionalno, učinkovito i sigurno.

KK_hr_Header_LP_Umwelt.jpg

Smeće nastaje u svakom poduzeću, a trud koji je potrebno uložiti u njegovo uklanjanje često se podcjenjuje. Pri tome se skupljanje i razdvajanje otpada mogu značajno pojednostaviti ako Vam na raspolaganju stoji odgovarajuća oprema. U kategoriji Kante za otpatke stoga ćete pronaći i kolica za skupljanje otpada, kliješta za hvatanje, pepeljare i vreće za otpad.

 

Do kategorije Kante za otpatke

Bez obzira na to rukujete li opasnim tvarima tek povremeno ili pak svaki dan: proizvodi iz ove kategorije pomažu Vam da zaštitite svoje suradnike i okoliš. Neovisno o tome je li riječ o skladištenju, prelijevanju i prihvatu opasnih tvari ili pak o upravljanju propuštanjima, u kategoriji Postupanje opasnim tvarima pronaći ćete odgovarajuće proizvode za Vaše poduzeće. 

 

Do kategorije Postupanje opasnim tvarima

Profesionalni alat osnova je za temeljito čišćenje Vašeg pogona i Vaših radnih uređaja: naši proizvodi iz kategorije Čišćenje i sanitarije kao što su visokotlačni čistači, usisavači i kolica za čišćenje nisu samo jednostavni za rukovanje već su i ergonomični. Ova oprema nadopunjena je uređajima za čišćenje malih dijelova i brojnim drugim proizvodima – a svi ovi proizvodi dakako su usklađeni s industrijskim potrebama.

 

Do kategorije Čišćenje i sanitarije

Više informacija o temi Okoliš

Potrebni su Vam savjeti u vezi s upravljanjem propuštanjima? Na informativnoj stranici Sredstva za upijanje i proizvodi za slučaj nužde kod propuštanja pronaći ćete pravo rješenje. U našim besplatnim Uputama saznat ćete brojne savjete radi sprječavanja propuštanja te za slučaj nužde.

 

K tomu smo za Vas sastavili brojne savjetnike za kupovinu – primjerice u vezi s upijajućim krpama.