0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr
  Ispis stranice
Karijera u tvrtki KAISER+KRAFT
 

Mi ne nudimo samo vrhunske proizvode. Nudimo i vrhunska radna mjesta!

Naš je standard jasan: i ubuduće želimo ostati najbolji ponuđač poslovne opreme te svoje klijente, od najmanjih poduzeća pa sve do renomiranih koncerna, želimo impresionirati prvorazrednom uslugom i izvanrednim proizvodima. I upravo za to trebamo Vas!

 

Zanima Vas što donosi budućnost? I nas isto! Postanite dio međunarodne obitelji i pomozite nam da oduševimo svoje klijente i nastavimo razvijati svoj poslovni model – i u vremenima promjena kao što su digitalizacija i dr.

 

Za svoju uspješnu poslovnu priču zahvalni smo angažiranim djelatnicima. Zato i kao poslodavac nudimo mnogobrojne i različite pogodnosti. Dio smo velike poduzetničke grupe koja se sastoji od različitih marki i društava u cijeloj Europi specijaliziranih za prodaju poslovne opreme za poduzeća. Zajedno smo dio društva TAKKT AG, vodećeg svjetskog kataloškog prodavatelja u segmentu B2B s godišnjim prometom od preko 1 milijarde eura.

 

Želite li nas svojim angažmanom podržati na našem putu u budućnost? Tada se ovdje informirajte o nama i našim mnogobrojnim mogućnostima zapošljavanja:


» https://openfortomorrow.com/

 

 

Trenutačno nema natječaja ili nema ničeg odgovarajućeg?
Onda se ovdje informirajte o nama kao poslodavcu, navratite uskoro ili nam pošaljite poruku.

 

Ukorijenjeni u domovini
Umreženi sa svijetom
Povezani s budućnošću

Are you open for tomorrow?
We are: openfortomorrow.com

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda