0800 - 68 00 
  Ispis stranice

Načelo ciklonskog odvajanja i filtri s nanopremazom

Načelo ciklonskog odvajanja

Zbog tangencijalnog ulaza zraka u spremnik prljavština se usisava bez skretanja. Usisana prljavština tako ne može začepiti usisni nastavak i ne udara izravno u filtar. Filtar se tako štiti od onečišćenja te mu se ekstremno produljuje životni vijek. Produljeno trajanje filtra ima pozitivne učinke na okoliš te štedi novac. Osim toga se teške čestice prljavštine zaustavljaju na stijenci spremnika te padaju na njegovo dno. Filtar tako mora filtrirati samo lakše čestice prljavštine. Posljedica toga je ekstremno dugačak vijek trajanja filtra.

Prednosti:
  • Nema začepljivanja usisnog nastavka
  • Filtar se štiti od oštećenja
  • Uvijek puna usisna snaga
     

Patrona naboranog filtra s nanopremazom

Nanopremaz je posebno prikladan za upijanje industrijskih prašina, piljevine, prašine od zidanja, bušenja i glodanja, kvarcnog pijeska i sličnih tvari. Ovdje se postižu ekstremne razine prikupljanja prašine.
Filtar je izrađen od posebnog celuloznog materijala s nanopremazom i odlikuje se izvrsnom razinom separacije.

Primjena:
Prikladno za uređaje bez automatskih vibratora.

Obratite pozornost na zakonske razrede prašine .

Isključenje od odgovornosti

Informativne materijale koji su ovdje prikazani stavljamo kao uslugu posjetiteljima naše internetske stranice besplatno na raspolaganje. Sadržaji na našim stranicama izrađeni su vrlo pažljivo, ali za točnost, potpunost i aktualnost ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost ili jamstvo.


Autorsko pravo

Sadržaj i struktura informativnih materijala zaštićeni su kao autorsko djelo. Za umnožavanje, širenje, objavljivanje, izmjenu, stavljanje na raspolaganje trećim osobama ili obradu svih strukturnih elemenata, osobito tekstova, tekstualnih dijelova, slikovnog materijala, grafika i elemenata dizajna potrebna je prethodna i izričita pismena suglasnost tvrtke KAISER+KRAFT GmbH.

Naši TOP proizvodi iz ovog savjetnika za Čišćenje i sanitarije
starmix - Profesionalni višenamjenski usisavač
volumen spremnika 20 l, utičnica za strojeve
Neto
2.950,- kn
starmix - Profesionalni višenamjenski usisavač
volumen spremnika 32 l, utičnica za strojeve
Neto
2.650,- kn
Neto
od 6.000,- kn
na početak stranice
Usporedba proizvoda