Povratak
Savjetnik za proizvode Skladište

Sastavni regal: za sve koji ne vole komplicirati.

Regala ima u izobilju – to znači da ćete biti preplavljeni informacijama u praktički nepreglednoj ponudi. Ali Vi imate nas! Mi ćemo Vam pomoći da pronađete pravi regal za sebe. Mi znamo: ključni su Vaši zahtjevi u pogledu regala. U konačnici oni odlučuju o tome koje regale trebate.

U ovom prilogu saznajte sve što morate znati o sastavnim regalima – prednosti, područja primjene i koje Vam usluge nudi tvrtka KAISER+KRAFT. Naravno da ćemo Vas savjetovati i osobno!

Koju god vrstu regala više volite, prije kupnje trebali biste si odgovoriti na ova pitanja:

  • Što se skladišti? Koliko se često mijenja skladištena roba?
  • Radi li se o posebno teškoj ili glomaznoj robi?
  • Trebate li pojedinačni regal ili Vam se više sviđa cijeli sustav regala?
  • Koliko mjesta ima u prostoriji u kojoj će stajati regal?
  • Koliko skladišne površine Vam je potrebno?
  • Koji se procesi odvijaju oko regala? Hoće li se često puniti i prazniti? Koliko će djelatnika istovremeno raditi ispred regala?

Što sastavni regal čini sastavnim regalom?

Sastavni regal sastoji se od tri komponente: dijelova okvira, polica regala i prečki. Kao što mu i samo ime govori, pojedini se dijelovi sastavljaju jednostavno i brzo. Ovdje saznajte koje komponente trebate za koju izvedbu:

Komponente osnovnog regala

Osnovni regali sastoje se od dvaju dijelova okvira, dviju prečki i željenog broja polica. Dijagonalne prečke osiguravaju stabilnost regala i pričvršćene su na poleđini regala.

Komponente dogradnog regala

Dogradni regali imaju samo jedan dio okvira, pa se mogu pričvrstiti na osnovni regal – isto tako imaju i samo jednu prečku. Police i kod osnovnog regala i kod dogradnih regala leže na nosačima polica.

Jednostruki ili dvostruki redovi regala

Zahvaljujući modularnom sustavu sastavni se regali mogu proširivati željenim brojem dogradnih regala. Pritom imate puno mogućnosti: npr. postavite sastavne regale jedne pokraj drugih, kao niz regala ili dva regala postavite leđima jedan uz drugi kao red regala kojem se može pristupiti s dviju strana.

(Jednostavni) sastavni regali s mogućnošću obostranog korištenja

Za svakog tko treba regale s mogućnošću obostranog korištenja, ali nema dovoljno prostora za dvostrani red regala, isplate se jednostavni sastavni regali koji se mogu koristiti s obiju strana. Oni se umjesto dijagonalnim prečkama mogu osigurati potpornim nosačima. Police se umjesto na nosačima mogu stavljati i na potporne nosače. Broj potpornih nosača ovisi o visini i opterećenju regala.

Sada izradite svoj vlastiti sastavni regal!

Ovisno o proizvođaču ili modelu za modeliranje regala prema vlastitim predodžbama imate nebrojene mogućnosti. Primjerice, promijenite nosivost police, nosivost regala, ukupnu širinu, ukupnu dubinu, dubinu police, širinu police, težinu, vrstu regala, broj polica ili odaberite boju koju želite – mi Vam omogućavamo cijelu RAL paletu boja!

I još nešto: ovdje ćete pronaći naše sastavne regale!

Sastavni regal: područja primjene

Što se tiče mjesta upotrebe sastavnog regala, mogućnosti su Vam neograničene – u skladištima, radionicama, pogonima, arhivima, proizvodnim halama ili u podrumskim prostorijama. Pravilo je: na svakom mjestu gdje su potrebni regali možete koristiti sastavne regale. A što je s uredima, prodajnim površinama ili ulaznim područjima? Pa sad. Izgled sastavnih regala možda i nije baš najprivlačniji – Oskara za ljepotu sastavni regal sasvim sigurno neće osvojiti… Ali možete ga prilagoditi svojim vizualnim zahtjevima: što kažete na sastavni regal u boji Vašeg poduzeća ili RAL boji po Vašem izboru? Mi Vam to omogućavamo.

Sastavni regali za higijenska područja:

Kod nas ćete dobiti i sastavne regale za higijenska područja, primjerice za kuhinje, hladnjače, laboratorije ili praonice. Ti sastavni regali imaju higijenski, djelomično čak i antibakterijski premaz prikladan za prehrambene proizvode i otporan na kondenziranje na kojem se ne stvaraju mjehurići i koji ne gubi sjaj. Osim toga, otporni su na temperature od -20°C do +40°C.

Ovdje ćete pronaći naše sastavne regale.

5 glavnih prednosti sastavnog regala

Sastavni regal je, posve općenito gledano, kralj među regalima. Zašto? Jer toliko toga može! Ovdje smo Vam nabrojili pet glavnih prednosti – uvjerite se sami:

1) Jednostavna montaža:

Zahvaljujući sustavu za sastavljanje sastavni se regali mogu vrlo brzo i jednostavno montirati – bez ikakvog alata. Dodatni bonus: time se ne troši radno vrijeme djelatnika i mogu se poštovati vremena potrebna za proizvodnju.

Savjet: stolarski metar i gumeni čekić praktični su pomoćnici pri montaži.

2) Učinkovita fleksibilnost:

Sastavni regali mogu se po želji proširivati i kombinirati s drugim dogradnim regalima. Zato možete koristiti pojedinačne regale, kombinaciju više sastavnih regala ili kompleksne sustave regala koji će ispuniti cijelu skladišnu halu.

3) Visok stupanj nosivosti:

Sastavni regali usprkos sustavu sastavljanja imaju jako veliku nosivost. Tako police običnog sastavnog regala s policama tvrtke EUROKRAFT mogu nositi i do 200 kilograma. Za onoga tko treba i više od toga najbolji su izbor sastavni regali za teške terete!

4) Optimalno iskorištavanje prostora:

Budući da se sastavni regali u pogledu nosivosti polica, nosivosti regala i broja polica jako razlikuju, iskoristite svaki kvadratni centimetar svojeg novog regala. Pojedine module jednostavno prilagodite svojim zahtjevima.

5) Spontana prilagodba:

Sastavni regali posebno su isplativi kad se proizvodi na skladištu često izmjenjuju jer se mogu brzo i lako pregraditi i prilagoditi. Tako možete slobodno odlučiti na koju će se visinu objesiti police regala – i nakon sastavljanja.

Sastavni regali tvrtke EUROKRAFT imaju još prednosti:

  • najmanje 10 godina jamstva
  • 5 godina postprodajnih usluga
  • moguće su specijalne izvedbe
Naše najbolje kategorije iz ovog savjetnika