Povratak
Savjetnik za proizvode Transport

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro

Podizanje i spuštanje pritiskom tipke

Prekidate posao zbog svakog malog vijka? Zbog svakog dijela morate zauzeti junački položaj iz joge? Neprestano se saginjete, premještate, ustajete i sjedate … može li lakše? Naravno: električni stalak za materijal EUROKRAFTpro!

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro wt$

Ovaj novi član tima spreman je pomoći, agilan je, sposoban, robustan, snažan i lud za poslom.

Svojom fleksibilnošću električni stalak za materijal EUROKRAFTpro ne olakšava samo podizanje i spuštanje tereta do 125 kg, štedeći pritom snagu Vaših djelatnika. On je zahvaljujući litij-ionskoj bateriji također uvijek pripravan za rad – te čak i pod opterećenjem ima mogućnost električnog namještanja visine. Nagibna teretna površina osim toga olakšava pristup komisioniranoj robi. Tako se električni stalak za materijal primjerice na radnom mjestu u radionici brine za to da udobno dohvatite sljedeći vijak ili komponentu, a da se pritom ne morate izvijati.

I zato: zbogom jogo! Dobro došlo olakšanje posla.

Izaberite između platformi dviju veličina: veliko i malo olakšanje posla

Ergonomija na pritisak tipke

Premještanje tereta do 125 kg bez tjelesnog napora

Dio za rukovanje

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro wt$

Podižite i spuštajte bez razmišljanja. Zahvaljujući haptičkim tipkama za rukovanje s preglednim simbolima električnim stalkom za materijal možete intuitivno rukovati te ga kao u igri podizati i spuštati.

3 pohranjena položaja osim toga omogućavaju automatizirano pomicanje u pohranjene visine.

Podešavanje nagiba + veličina platforme

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro wt$

Veličina platforme prilagođena je dimenzijama EURO spremnika za slaganje: 600 x 400 mm ili 800 x 600 mm. Nagib platforme u 4 se koraka po 10° može namjestiti od 0° do 40°. Ručica za zadržavanje nalazi se s vanjske strane i zbog toga je osobito lako dostupna.

Možete birati između 2 varijanti platforme: teretne površine s osiguranjem od klizanja ili kade s umetkom od MDF-a. Umetak se uz pomoć 2 otvora u dnu kade može bez problema podići i izvaditi odnosno zamijeniti.

Izmjenjiva litij-ionska baterija

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro wt$

Radi … i radi … i … električni stalak za materijal tvrtke EUROKRAFTpro zahvaljujući svojem sustavu s izmjenjivom litij-ionskom baterijom pruža Vam punu mobilnost. Jedno punjenje baterije pritom radi i do 80 ciklusa pri punom opterećenju. Za neprestanu pripravnost za rad prazna se baterija može zamijeniti potpuno napunjenom.

Na razinu punjenja vizualno upućuje indikator punjenja baterije, a akustično zvučni signal. A kad Vam mobilnost nije potrebna, može raditi i na strujnoj mreži.

Primjena

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro wt$

Stalak za materijal svestrano je primjenjiv, osobito za pripremu i držanje sredstava za rad na ergonomskoj visini, primjerice na mjestima za montažu, pri komisioniranju, u skladištu, proizvodnji i montaži ili pri održavanju. A stalak za materijal rado je viđeni kolega i pri izradi uzoraka i u proizvodnji.

Osim toga, idealan je i kao mobilni prostor za odlaganje prijenosnog računala, radne dokumentacije itd.

Na upit

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro wt$

Za primjenu u elektroindustriji ili za preradu elektroničkih komponenti (npr. u automobilskoj industriji) električni stalak za materijal u ponudi je na upit i u izvedbi ESD (Electro-Static-Discharge). Posebne izvedbe na upit su također moguće.

Obratite se svojem referentu ili nazovite našu službu za korisnike.

Posebni dodaci

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro wt$

Uživajte u 5 godina postprodajnih usluga, 10 godina jamstva i izvrsnoj dodatnoj opremi poput vanjskog punjača, izmjenjive baterije i odgovarajućih EURO spremnika za slaganje.

Otkrijte našu kolekciju Expertise Collection

EUROKRAFT: proizvodi koji će sve izdržati kako Vas ništa ne bi zadržalo
EUROKRAFTpro

EUROKRAFTpro

Vrhunske radne značajke za najviše zahtjeve

EUROKRAFTbasic

EUROKRAFTbasic

Jer jeftino nije isplativo

Električni stalak za materijal EUROKRAFTpro mg$

Dobro došlo olakšanje posla!

Vaš novi član tima pripravan je za rad! Sada steknite odlučujuću prednost – i naručite odmah. Mi ćemo i to riješiti »bez ikakvog izvijanja«.

Rado ćemo Vam pomoći pri izboru Vašeg individualnog električnog stalka za materijal EUROKRAFTpro.

Jeste li već čuli za KK laboratorij?

Novi inovacijski laboratorij tvrtke KAISER+KRAFT – za sve što će nas odvesti dalje. Tu radimo na idejama, proizvodima i inovacijama. Zato što za Vas ne želimo raditi samo dobro nego i bolje. Naši rezultati ipak ne trebaju samo savršeno funkcionirati, nego uz njih trebate i uživati. Tek će tada biti ono što ste oduvijek željeli.

Navratite i upoznajte i gđu K – direktnu vezu s inovacijskim KK laboratorijem. Za sve što Vam je potrebno kako biste danas i sutra bili savršeno opremljeni.