0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Baterija
Čišćenje filtra
Maks. neto površina za čišćenje
Područje primjene
Pogon valjaka stroja za metenje
Širina
Širina metenja
Tehnička oprema stroja za metenje
Učinak po satu
Usisavanje prašine
Volumen
 

Strojevi za metenje

Strojevi za metenje. Ili evolucija metle. Gdje je prije vladala čista snaga mišića, danas vlada neopisiva lakoća: ergonomski strojevi za metenje su temeljiti, učinkoviti i lakohodni.
Pronađeno je 16 proizvoda
| | |
Stroj za metenje
s 1 bočnom metlom, motorni pogon
Neto
10.500,- kn
EUROKRAFT - Stroj za metenje
s 2 bočne metle, ručna izvedba
Neto
2.790,- kn
Stroj za metenje
turbo sustav za metenje
Neto
3.790,- kn
Stroj za metenje
turbo sustav za metenje s jednostranim bočnim valjcima
Neto
5.500,- kn
Stroj za metenje
turbo sustav za metenje s posebno širokom površinom za metenje
Neto
6.500,- kn
Stroj za metenje
turbo sustav za metenje, s baterijskim pogonom
Neto
od 10.500,- kn
Neto
2.190,- kn
Stroj za metenje
s lopatom i jednim valjkom za metenje, motorni pogon
Neto
14.500,- kn
Stroj za metenje
s tandemskim sustavom valjaka, ručni
Neto
6.300,- kn
Neto
5.900,- kn
Stroj za metenje
s lopatom i jednim valjkom za metenje, ručni
Neto
5.300,- kn
Stroj za metenje
s tandemskim sustavom valjaka, motorni pogon
Neto
14.900,- kn
Stroj za metenje
s 1 bočnom metlom, ručno
Neto
1.225,- kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Strojevi za metenje
Pronađeno je 16 proizvoda
Strojevi za metenje
Uređaji za čišćenje poput strojeva za metenje i visokotlačnih čistača omogućuju profesionalno čišćenje u svim područjima poduzeća, a pri tome štede i vrijeme. Fleksibilni i ergonomični strojevi za metenje metu temeljito i učinkovito bez ostataka te bez suviše napora. Stoga su prije svega prikladni za područja u kojima su učestalo potrebni ponovni prolasci u svrhu čišćenja. Velika dvorišta i dugačka skladišta čiste se u tren oka zahvaljujući poboljšanom učinku čišćenja. Strojevi za metenje mogu se odabrati po veličini i opremi, sasvim u skladu s odgovarajućim područjem primjene. Svi modeli imaju najmanje jednu, a često i dvije bočne četke izrađene od iznimno otpornog najlona koje olakšavaju metenje u područjima kutova, u kojima brinu za čistoću bez ikakvih ostataka. K tomu su na raspolaganju različite širine za metenje kako bi se brzo i stručno mogli očistiti kako uski prolazi tako i velike površine. U tehničkoj opremi postoje, ovisno o modelu, razlike između pojedinih uređaja za čišćenje. Veći strojevi s iznimnom snagom mogu se koristiti kao takozvani usisni strojevi za metenje, a oni raspolažu i tandemskim sustavom valjaka. Oni pouzdano čiste sve podne obloge te posjeduju vozni pogon za samostalno pomicanje unaprijed. Manjim modelima poput ručnih strojeva za metenje upravlja se potpuno manualno, no oni mogu raspolagati i motornim pogonom za valjke za metenje te električnim usisavanjem prašine. Međutim, sve izvedbe prikladne su, neovisno o opremi, za uklanjanje mokre i suhe prljavštine, prašine i pijeska te strugotina. Veliki strojevi za metenje skupljaju i veće predmete kao što su primjerice limenke pića.

Profesionalno čišćenje za unutarnje i vanjsko područje
Velika prednost strojeva za metenje jest činjenica što su prikladni za vanjsku i unutarnju primjenu. Ovi su uređaji fleksibilni, lakohodni te se odlikuju stvaranjem niske razine buke tijekom rada. Za vanjsko područje na raspolaganju stoje i strojevi za metenje s benzinskim motorima te čak i strojevi sa sjedalom. Strojevi za metenje predstavljaju učinkovitu i jednostavnu alternativu metli i lopatici u svakom pogonu. Čisto radno mjesto trebalo bi igrati važnu ulogu na kraju dugačkoga radnog dana. Pomoću stroja za metenje moguće je brzo skupiti i zbrinuti sve što Vam padne s radnog mjesta – bez saginjanja, metenja i brisanja. Koristite se snažnim strojevima tvrtke KAISER+KRAFT za savršenu čistoću Vašeg poduzeća.
Usporedba proizvoda