Poslovna oprema za sve koji žele više

Proizvodi za tjelovježbu na radnom mjestu

Što čini posao dobrim? Više toga nego što mislite: više kretanja, više vremena u danu za sebe, ali i više hrabrosti za učiniti nešto novo kao što je tjelovježba u tvrtki.

Trenirati se može posvuda s pravom opremom za optimalnu ravnotežu između zdravlja i rada. Pokažite svojim djelatnicima poštovanje koje zaslužuju uz proizvode koji nadmašuju standarde.

Sprave za tjelovježbu za pisaćim stolom

Za više rada nogama i bolje razmišljanje

Najnovija ponuda: proizvodi za kućni ured koji pružaju savršenu udobnost pri radu

Opremite svoj kućni ured: možete sami u skladu sa svojim potrebama sastaviti svoju opremu, čime se omogućuje savršena iskorištenost prostora čak i u najmanjim prostorijama. Pritom smo, naravno, vodili računa i o tome da Vam omogućimo više kretanja u uredu kod kuće.

Vruća ponuda: proizvodi za rad u tvrtki

Istražite naše ideje za proizvode kojima omogućujemo još bolju, učinkovitiju i moderniju suradnju na licu mjesta. Odlučite se za rješenja koja svaku prostoriju u poduzeću pripremaju za novi radni svijet.

Tjelovježba u tvrtki izravno na radnom mjestu

Tvrtke su prepoznale brojne prednosti koje pruža tjelovježba u tvrtki kao sastavni dio upravljanja zdravljem. Najnoviji trend čak uključuje tjelovježbu izravno u poduzećima. Kako to može izgledati i o čemu sve pritom treba voditi računa...

Posao donosi sreću ako volite to što radite!

Rado ćemo Vas savjetovati po pitanju opreme za radno mjesto koja radno vrijeme čini sastavnim dijelom života. Uz nove proizvode za sve koji žele više.

Na taj ćete se način pobrinuti za to da djelatnici rado dolaze na posao i još radije ostaju kod Vas.