Spremnici za otpatke Rubbermaid mogu podnijeti svako smeće

Neuništivi do samog kraja – zajamčeno

Slim Jim®, Defender®, Brute® i Untouchables® sada dobivaju pravu želju za smećem. S jamstvom od 5 do 10 godina na vijek trajanja proizvoda naši junaci za zbrinjavanje otpada nikada se ne mogu zasititi smeća.

Spremnici za sirovine i kante za smeće tijekom svog vijeka trajanja moraju štošta podnijeti, probaviti i progutati – dobro da je tvrtka Rubbermaid intenzivno ispitala vijek trajanja materijala i opteretivost svojih proizvoda. Tako se iza ovih velikih poklopaca doista krije mnogo toga: primjerice veliki volumen, praktične funkcije kao što su nožni mehanizam, njihajući poklopac ili otvor za ubacivanje na ergonomskoj visini.

S proizvodima Rubbermaid spremni ste se nositi s bilo kakvim smećem ili opterećenjem, čak i ako se bavite ekstremnim komercijalnim ili industrijskim aktivnostima.

10 godina jamstva. Ili drugim riječima: vijek trajanja proizvoda od 5 184 000 minuta

5 godina jamstva na proizvode Rubbermaid od plastike

5 godina jamstva na metalne proizvode Rubbermaid

Ostali praktični proizvodi Rubbermaid za Vas

Bacite pogled na našu online trgovinu tvrtke Rubbermaid. Ovdje ćete sigurno pronaći brojna druga praktična rješenja za uspostavljanje i održavanje reda.

Promocija tvrtke Rubbermaid wt$

Priručnik za smanjenje količine smeća u pogonu

Promocija tvrtke Rubbermaid wt$

Izbjegavanjem stvaranja otpada čuvaju se resursi i štite ljudi i okoliš. Koje praktične ideje postoje za smanjenje količine smeća u pogonu? O tome govore tri praktična savjeta za izbjegavanje stvaranja otpada u ovom članku.

Upravljanje otpadom: ovako ćete motivirati svoje djelatnike

trashmanagement

Pravilno odvajanje otpada je komplicirano, no ipak ne bi trebalo biti sumnje u to gdje se baca koja vrsta smeća. Prikupili smo mnogo korisnih informacija za implementaciju sustava upravljanja otpadom.

Promocija tvrtke Rubbermaid mg$

Svestrani talenti za zbrinjavanje otpada

Rubbermaid zasigurno u ponudi ima odgovarajući sustav za otpad za Vas. Samo nam pošaljite upit. Rado ćemo Vam pomoći da pronađete odgovarajuće proizvode za smanjenje količine otpada na radnom mjestu.