Recite zbogom otpadu i poželite dobrodošlicu sigurnosti i higijeni!

0 % otpada. 100 % čistoće. 1000 % Rubbermaid.

Prikupljanje, hvatanje, pražnjenje, zbrinjavanje osiguravanje i temeljito čišćenje… pa to ne može biti baš toliko teško, zar ne?

I nije, ako imate pravu opremu: proizvodi Rubbermaid za uredske hodnike, laminatne podove ili podove prekrivene tepisima, kuhinjska područja, pušačke kutke i WC-e te sanitarne čvorove ne samo da su izrazito robusni i izdržljivi, već nude i brojne druge prednosti koje vam već sada mogu olakšati uspostavljanje i održavanje reda.

Promocija tvrtke Rubbermaid 429

Ne morate praviti kompromise između cijene i kvalitete: uz Rubbermaid dobit ćete oboje! I uza sve to uz 10 % popusta¹!

Kôd: RBM21 – jednostavno ga iskoristite i ostvarite uštedu

¹ Ne može se kombinirati s drugim popustima. Vaučer vrijedi samo za proizvode marke Rubbermaid u razdoblju 04.10.21 - 24.10.21.

Ponuda iz tvrtke Rubbermaid za optimalno uklanjanje otpada: naši najprodavaniji i svestrani modeli

Za novu svježinu na radnom mjestu. Otkrijte sada modele iz našeg asortimana s najboljim preporukama koji će vam pomoći da temeljito očistite radne prostorije. Naši najprodavaniji i svestrani modeli nude inteligentna rješenja, zaštitu i optimalnu funkcionalnost.

Veliki poklopac iza kojeg se krije mnogo toga: naši najstabilniji spremnici za sirovine i kante za otpad

Na svim mjestima na kojima se skuplja otpad kojemu ondje nije mjesto jednostavno nedostaje odgovarajući spremnik. Zahvaljujući tvrtki Rubbermaid sada vam je uvijek i za svaku vrstu otpada na raspolaganju idealno rješenje. Odgovarajuća kanta za smeće ili spremnik za sirovine sigurno postoji i za vas.

Idealno opremljeni: naši higijenski proizvodi za praonicu uvijek su spremni

Rado ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće proizvode za temeljito čišćenje s blistavim rezultatima. Naša profesionalna rješenja omogućuju implementiranje visokih higijenskih zahtjeva za društvene prostorije, kantine ili sanitarne čvorove s pomoću najbolje moguće opreme.

Nema boljeg načina da se uhvatite u koštac s prljavštinom: naši proizvodi za čišćenje praktični za upotrebu

Nikada nije bilo lakše ostati korak ispred prašine i prljavštine. Samo morate imati prave proizvode pri ruci: primjerice najučinkovitije i najpraktičnije proizvode za čišćenje tvrtke Rubbermaid. Naći ćete i vrlo impresivne ponude.

Mislili smo na sve: naša višenamjenska sredstva za sve

I kada je riječ o higijeni, važno je uvijek biti u toku jer nova oprema obično nudi još bolje funkcije zaštite i jednostavnije rukovanje.

Ostali praktični proizvodi Rubbermaid za vas

Proizvodi Rubbermaid

Bacite pogled na našu online trgovinu tvrtke Rubbermaid. Ovdje ćete sigurno pronaći brojna druga praktična rješenja za uspostavljanje i održavanje reda.

Informacije o temi – savršeno pripremljene za vas!

Promocija tvrtke Rubbermaid wt$

Pravilno upravljanje otpadom: ovako ćete motivirati svoje djelatnike

Rukovoditelji znaju da pravilno upravljanje otpadom značajno doprinosi zaštiti našeg okoliša. No, koji je najbolji način informiranja djelatnika o važećim odredbama o otpadu? I kako ih motivirati da se pridržavaju tih odredbi i primjenjuju ih i u radnoj svakodnevici? Odgovore možete pronaći u našem prilogu.

Promocija tvrtke Rubbermaid wt$

Čišćenje podova sada je mnogo lakše

Pod tijekom radnog dana dolazi u kontakt s obućom koja dolazi s ulice, psećim šapama, kišobranima, poslovnim kovčezima… i još mnogo toga. Stoga se pod nikako ne smije zaboraviti tijekom čišćenja. Kako se to radi, saznajte u našim savjetima.

Promocija tvrtke Rubbermaid wt$

3 savjeta za dobro organizirano čišćenje ureda

Čiste li se sva područja u uredu optimalno? Postoji li nešto što bi se moglo poboljšati? U ovom ćete prilogu saznati zašto je čistoća radnog mjesta toliko važna i dobit ćete kontrolni popis za optimalno čišćenje ureda.

Promocija tvrtke Rubbermaid wt$

Priručnik za čišćenje radionice

U ovom ćete prilogu saznati zašto je čista radionica toliko važna i kako je najbolje postupati tijekom čišćenja. Osim toga, pronaći ćete i nekoliko savjeta kako da pod radionice uvijek održavate čistim, pa čak i kako da uklonite mrlje od ulja.

Promocija tvrtke Rubbermaid mg$

Sigurno, čisto, izvrsno!

Pravilno čišćenje nije znanost ako poznajete pravog partnera za taj zadatak. Rado ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće proizvode za više čistoće i manje otpada na radnom mjestu.