CORONA-VIRUS (COVID-19): TRENUTNE INFORMACIJE

Posljedna promjena

Naše su misli sa svima onima koji su već pogođeni pandemijom Coronavirusa i zaista cijenimo izvanredne napore koje čini zdravstvo i drugi ključni radnici usred neviđenih okolnosti u svijetu.

U ovom trenutku fokus nam je zaštititi zdravlje i dobrobit naših zaposlenika, kupaca, dobavljača i zajednica u kojima živimo . Činimo sve što je u našoj moći kako bismo podržali intervencije koje je iznijela vlada pomažući usporavanju širenja virusa i štiteći ranjivije skupine unutar našeg društva, poput starijih osoba i osoba s drugim zdravstvenim problemima.

Također smo usredotočeni na zaštitu isporuke proizvoda i usluga našim klijentima te im pružamo podršku u prilagodbi na brze promjene

situacija

Telefon: 0800 - 68 00
E-Mail:
servis@kaiserkraft.hr

Dostava

Trenutno nema problema sa dostavom robe iz naših skladišta u Srednjoj Europi, te nastavljamo zaprimati i isporučivati vaše narudžbe na isti način kao do sada..

Sve što trebate znati

"Sve za tvrtku" također je naš moto u ovim turbulentnim vremenima. Kod nas ćete pronaći prave proizvode koji vam mogu pomoći da obratite još više pozornost na higijenu, sigurnost i prevenciju. Uz to, kod nas možete dobiti najbolje za opremanje vašeg kućnog ureda. I ovdje je važno da možete raditi učinkovito i ergonomski kako bi ostali zdravi i produktivni.

Najnoviji artikli u našem asortimanu

Obilježavanje i usmjeravanje

Jednostavno održavanje udaljenosti: opremite se proizvodima za označavanje i usmjeravanje. Uz pomoć sobnih pregrada možete osigurati još veću sigurnost od zaraze uzrokovane kašljem, kihanjem i pljuvanjem.

Higijenski proizvodi

S najnovijom izrekom "čistije nego čisto", pravilna higijena i temeljito čišćenje vam mogu pomoći. Proizvodi kao što su kante za otpad s pedalom ili funkcijom senzora, i pročistači zraka također pomažu smanjiti rizik od infekcije.

Proizvodi za kućni ured

Uz odgovarajuću ergonomsku opremu, ni vi ni vaši zaposlenici kod kuće nećete imati bolova u leđima . Uz odgovarajuću opremu za organiziranje, svatko može efikasno raditi od kuće